İZMİT VE DARICA’DA GEÇİCİ GÜZERGAH

04.12.2020 - 11:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İZMİT VE DARICA’DA GEÇİCİ GÜZERGAH

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün Darıca ve İzmit ilçelerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Darıca ve İzmit ilçelerinde çalışma yapacak. Çalışma süresince araç geçişine izin verilmeyen güzergahlar için Ulaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergahlar belirlendi. DARICA’DA GEÇİCİ GÜZERGAH Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Şantiye Sokakt’a yapılacak altyapı çalışması nedeniyle araç trafiğine izin verilmeyecek. Bu güzergahı kullanan araçlar çalışma süresince Reşat Nuri Gültekin Caddesi, Ressam Osman Hamdi bey Caddesi ve İstasyon Caddesini kullanacak. İZMİT’TE SÜLEYMAN PAŞA SOKAK İSU Genel Müdürlüğü İzmit ilçesinde ise Süleyman Paşa Sokakta kazısız yöntemle rehabilitasyon çalışması yapacak. Çalışma süresince Süleyman Paşa Sokak’ta araç trafiğine izin verilmeyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün Darıca ve İzmit ilçelerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Darıca ve İzmit ilçelerinde çalışma yapacak. Çalışma süresince araç geçişine izin verilmeyen güzergahlar için Ulaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergahlar belirlendi.

DARICA’DA GEÇİCİ GÜZERGAH
Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Şantiye Sokakt’a yapılacak altyapı çalışması nedeniyle araç trafiğine izin verilmeyecek. Bu güzergahı kullanan araçlar çalışma süresince Reşat Nuri Gültekin Caddesi, Ressam Osman Hamdi bey Caddesi ve İstasyon Caddesini kullanacak.

İZMİT’TE SÜLEYMAN PAŞA SOKAK
İSU Genel Müdürlüğü İzmit ilçesinde ise Süleyman Paşa Sokakta kazısız yöntemle rehabilitasyon çalışması yapacak. Çalışma süresince Süleyman Paşa Sokak’ta araç trafiğine izin verilmeyecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.