İmamoğlu'ndan Sezen Aksu'ya destek

Güncel 18.01.2022 - 17:08, Güncelleme: 18.01.2022 - 17:11
 

İmamoğlu'ndan Sezen Aksu'ya destek

Kocaelihaberi
İBB Başkanı İmamoğlu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen ifadeler nedeniyle linç edilerek hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu'ya destek verdi. İmamoğlu, paylaşımında "Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz" ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile birlikte çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısındaki “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e…” sözleri nedeniyle bazı kesimler tarafından tepki topladı ve bazı siyasi isimler tarafından da hedef gösterildi. “KİMSE GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN BU SESLERİ KISAMAZ” İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hedef gösterilen Sezen Aksu’ya twitter hesabından destek paylaşımında bulundu. İmamoğlu paylaşımında, “#Tarkan #SezenAksu #MustafaSandal” etiketlerini kullanarak, “Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz” ifadelerine yer verdi. NE OLMUŞTU? Sanatçı Sezen Aksu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri iktidara yakın isimler tarafından hedef gösterildi. Aksu hakkında bir grup vatandaş ve avukat tarafından dün suç duyurusunda da bulunuldu.   Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz. #Tarkan #SezenAksu #MustafaSandal— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) January 18, 2022
Kocaelihaberi

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen ifadeler nedeniyle linç edilerek hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu'ya destek verdi. İmamoğlu, paylaşımında "Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile birlikte çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısındaki “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e…” sözleri nedeniyle bazı kesimler tarafından tepki topladı ve bazı siyasi isimler tarafından da hedef gösterildi.

“KİMSE GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN BU SESLERİ KISAMAZ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hedef gösterilen Sezen Aksu’ya twitter hesabından destek paylaşımında bulundu.

İmamoğlu paylaşımında, “#Tarkan #SezenAksu #MustafaSandal” etiketlerini kullanarak, “Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz” ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Sezen Aksu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri iktidara yakın isimler tarafından hedef gösterildi. Aksu hakkında bir grup vatandaş ve avukat tarafından dün suç duyurusunda da bulunuldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.