İZMİT BELEDİYESİ HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

Dünya 13.01.2021 - 23:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İZMİT BELEDİYESİ HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediyesi’ne müfettiş gönderilerek inceleme başlatıldı.. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İzmit Belediyesi’ne çöplerin düzenli toplanmamalı ve halk sağlığıyla oynanması gerekçe gösterilerek görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla müfettiş gönderdiğini, resmi evrakı da ekleyerek  duyurdu.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişliği bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yazı göndererek müşteki Mehmet Günaydın’ın İzmit Cumhuriyet Mahallesi Sahil Yolu’ndaki çöp konteynerlerinin düzenli bir şekilde temizlenmemesini ve halk sağlığıyla oynanmasını gerekçe göstererek, görevi kötüye kullanma suçundan soruşturma açtı. Olayı sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı:  “ŞAKA GİBİ. Tespit ettiğimiz usulsüzlüklerle ilgili 2 KEZ ÜST ÜSTE bakanlıktan müfettiş istedik. Her ikisi de reddedildi ve müfettiş gönderilmedi. Ama hakkımda anında Kocaeli Büyükşehirden müfettiş görevlendirildi. “ÇÖP ŞİKAYETİ YOLSUZLUKTAN DAHA ÖNEMLİ” Neden mi? Çöp konteynerlerinin düzenli toplanmaması ve dezenfektasyonların yapılmaması iddiasıyla verilen dilekçe savcılık tarafından bakanlığa gönderiliyor, bakanlık da müfettiş görevlendiriyor, üstüne üstlük GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN. Demek ki çöp şikayeti yolsuzluklardan daha önemli. İnanılır gibi değil.”

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediyesi’ne müfettiş gönderilerek inceleme başlatıldı..

Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İzmit Belediyesi’ne çöplerin düzenli toplanmamalı ve halk sağlığıyla oynanması gerekçe gösterilerek görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla müfettiş gönderdiğini, resmi evrakı da ekleyerek  duyurdu..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişliği bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yazı göndererek müşteki Mehmet Günaydın’ın İzmit Cumhuriyet Mahallesi Sahil Yolu’ndaki çöp konteynerlerinin düzenli bir şekilde temizlenmemesini ve halk sağlığıyla oynanmasını gerekçe göstererek, görevi kötüye kullanma suçundan soruşturma açtı. Olayı sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: 

“ŞAKA GİBİ. Tespit ettiğimiz usulsüzlüklerle ilgili 2 KEZ ÜST ÜSTE bakanlıktan müfettiş istedik. Her ikisi de reddedildi ve müfettiş gönderilmedi. Ama hakkımda anında Kocaeli Büyükşehirden müfettiş görevlendirildi. “ÇÖP ŞİKAYETİ YOLSUZLUKTAN DAHA ÖNEMLİ” Neden mi? Çöp konteynerlerinin düzenli toplanmaması ve dezenfektasyonların yapılmaması iddiasıyla verilen dilekçe savcılık tarafından bakanlığa gönderiliyor, bakanlık da müfettiş görevlendiriyor, üstüne üstlük GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN. Demek ki çöp şikayeti yolsuzluklardan daha önemli. İnanılır gibi değil.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.