İYİ PARTİLİ ÜMİT ÖZDAĞ'A ŞOK

Siyaset 30.10.2020 - 00:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ PARTİLİ ÜMİT ÖZDAĞ'A ŞOK

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partiye ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik açıklama ve ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yazılı açıklamasında, Özdağ’ın parti ve Kavuncu hakkındaki açıklamalarının kamuoyunca bilindiğini belirtti. Gelişmeler üzerine, il başkanları ve 108 ilçe başkanının disiplin sürecinin başlatılması yönünde talepte bulunduğunu hatırlatan Poyraz, “Genel Sekreterliğimize yapılan başvurular, bugün sayın genel başkanımıza iletilmiş, genel başkanımız da başvuru ve talepleri değerlendirerek sayın Ümit Özdağ’ın Disiplin Kurulu’na sevkine karar vermiştir.” dedi.. Ne olmuştu? Özdağ, partiye katılmasından önce Kavuncu’nun ‘FETÖ’cü olabileceği konusunda partinin genel başkanı Meral Akşener’i uyardığını açıklamıştı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partiye ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik açıklama ve ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yazılı açıklamasında, Özdağ’ın parti ve Kavuncu hakkındaki açıklamalarının kamuoyunca bilindiğini belirtti.

Gelişmeler üzerine, il başkanları ve 108 ilçe başkanının disiplin sürecinin başlatılması yönünde talepte bulunduğunu hatırlatan Poyraz, “Genel Sekreterliğimize yapılan başvurular, bugün sayın genel başkanımıza iletilmiş, genel başkanımız da başvuru ve talepleri değerlendirerek sayın Ümit Özdağ’ın Disiplin Kurulu’na sevkine karar vermiştir.” dedi..

Ne olmuştu?
Özdağ, partiye katılmasından önce Kavuncu’nun ‘FETÖ’cü olabileceği konusunda partinin genel başkanı Meral Akşener’i uyardığını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.