DEVA PARTİSİ GEBZE'DE BAKLAVA VE ÇİĞ KÖFTELİ TOPLANTI

Siyaset 04.11.2021 - 21:46, Güncelleme: 04.11.2021 - 21:46
 

DEVA PARTİSİ GEBZE'DE BAKLAVA VE ÇİĞ KÖFTELİ TOPLANTI

KOCAELİ HABERİ
7 kasım 2021tarihinde 1. Yıl kuruluş etkinlikleri hazırlıklarını devam ettiren DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatının bu akşamki toplantısı baklava ve çiğ köfte ikramıyla gerçekleşti.. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Medya sorumlusu Ahmet Yaman bu akşamki baklava ve çiğ köfte ikramlı toplantılarının fotoğraflarını sosyal medyadan "Mahalle başkanları buluşması ile 7 kasım 1. Yıl kuruluş etkinliklerine hazırlıklarımız devam ediyor" notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

7 kasım 2021tarihinde 1. Yıl kuruluş etkinlikleri hazırlıklarını devam ettiren DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatının bu akşamki toplantısı baklava ve çiğ köfte ikramıyla gerçekleşti..

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Medya sorumlusu Ahmet Yaman bu akşamki baklava ve çiğ köfte ikramlı toplantılarının fotoğraflarını sosyal medyadan "Mahalle başkanları buluşması ile 7 kasım 1. Yıl kuruluş etkinliklerine hazırlıklarımız devam ediyor" notu ile paylaştı..
Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.