İYİ PARTİ KIZACAK AMA AK GENÇ GEBZE'DE O SALONDA TOPLANTI YAPTI

Siyaset 24.12.2020 - 10:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ PARTİ KIZACAK AMA AK GENÇ GEBZE'DE O SALONDA TOPLANTI YAPTI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya partinin haftalık olağan yönetim kurulu toplantıları ile mahalle teşkilat birim toplantılarını pandemiden ddolayı Gebze Belediyesine ait Kültür merkezinin toplantı, konferans ve nikah salonlarında gerçekleştirmeye başladı.. İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü bu duruma tepki göstererek "Siz o salonlarda toplanıyorsunuz, elektirik ve ısınma enerjisi harcıyorsunuz peki bunun karşılığında Belediyeye ücret ödüyor musunuz" diye sordu.. Başkan Recep Kaya'dan bu konuda henüz bir açıklam gelmezken, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları başkanlığına atanan Enes Altuntaş'ta yeni yönetim kurulu ile ilk toplantsını dün akşam aynı salonda gerçekleştirdi.. Başkan Enes Altuntaş o toplantıyı sosyal medyadan "Bismillahirrahmanirrahim. Yeni yönetimimiz ile birlikte ilk toplantımızı icra ettik MEVLAM çıktığımız yolda bizleri muzaffer eylesin inşallah" sözleri ile paylaştı.. Öte yandan her ne kadar Recep Kaya'dan bir açıklama gelmemiş olsa dahi Ak Parti Gebze'nin toplantı başına Gebze Belediyesine bir kira bedeeli ödediği tahmin ediliyor..   

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya partinin haftalık olağan yönetim kurulu toplantıları ile mahalle teşkilat birim toplantılarını pandemiden ddolayı Gebze Belediyesine ait Kültür merkezinin toplantı, konferans ve nikah salonlarında gerçekleştirmeye başladı..

İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü bu duruma tepki göstererek "Siz o salonlarda toplanıyorsunuz, elektirik ve ısınma enerjisi harcıyorsunuz peki bunun karşılığında Belediyeye ücret ödüyor musunuz" diye sordu..

Başkan Recep Kaya'dan bu konuda henüz bir açıklam gelmezken, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları başkanlığına atanan Enes Altuntaş'ta yeni yönetim kurulu ile ilk toplantsını dün akşam aynı salonda gerçekleştirdi..

Başkan Enes Altuntaş o toplantıyı sosyal medyadan "Bismillahirrahmanirrahim. Yeni yönetimimiz ile birlikte ilk toplantımızı icra ettik MEVLAM çıktığımız yolda bizleri muzaffer eylesin inşallah" sözleri ile paylaştı..

Öte yandan her ne kadar Recep Kaya'dan bir açıklama gelmemiş olsa dahi Ak Parti Gebze'nin toplantı başına Gebze Belediyesine bir kira bedeeli ödediği tahmin ediliyor.. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.