İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Filiz'den Basın Açıklaması

Siyaset 29.07.2020 - 13:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Filiz'den Basın Açıklaması

Değerli halkımız, Bildiğiniz gibi, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığımız eski Perşembe pazarı karşısında Birleşim İş Hanı'nında bulunan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının 6. katında hizmet vermekteydi. Bulunduğumuz binanın İzmit merkezine uzak olması nedeniyle taşınma düşüncemiz uzun süredir gündemimizdeydi. Ancak, pandemi süreci taşınma düşüncemizi ertelememize neden oldu. Bugün itibariyle, İzmit Belediyesi ve Sabri Yalım Parkı'nın karşısında bulunan Kaptanlar İş Hanı'nın 4. katında tadilat işlemlerini bitirip taşınmamızı gerçekleştirdiğimiz yeni ilçe binamızla sizlere daha yakın olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramından sonra da yeni binamızın açılışını yapacağız. Şunun iyi bilinmesini isterim ki, ne benim İlçe Başkanı olarak ne de teşkilatımın İl Başkanlığımız ile asla bir sorunu olmamıştır. Merkeze taşınma işlemlerimiz sırasında da, her zaman olduğu gibi, en büyük desteği yine İl Başkanlığımızdan gördük. Kendilerine ilgileri ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kim ne derse desin, İYİ Parti, siyasi duruşu ve vatandaşlarımızın sorunlarına yaklaşımı açısından iktidarın en büyük alternatifi konumundadır. Bu süreçte bizi birbirimizden ayrıştıracak söylemlere kesinlikle prim vermeyeceğimizin bilinmesini isterim. Biz İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları olarak her zaman bütünlük içinde çalışarak halkımızın yanında partimizi iktidara taşıyacağız. Kamuoyuna saygılarımla, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz

Değerli halkımız,

Bildiğiniz gibi, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığımız eski Perşembe pazarı karşısında Birleşim İş Hanı'nında bulunan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının 6. katında hizmet vermekteydi.

Bulunduğumuz binanın İzmit merkezine uzak olması nedeniyle taşınma düşüncemiz uzun süredir gündemimizdeydi. Ancak, pandemi süreci taşınma düşüncemizi ertelememize neden oldu.

Bugün itibariyle, İzmit Belediyesi ve Sabri Yalım Parkı'nın karşısında bulunan Kaptanlar İş Hanı'nın 4. katında tadilat işlemlerini bitirip taşınmamızı gerçekleştirdiğimiz yeni ilçe binamızla sizlere daha yakın olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramından sonra da yeni binamızın açılışını yapacağız.

Şunun iyi bilinmesini isterim ki, ne benim İlçe Başkanı olarak ne de teşkilatımın İl Başkanlığımız ile asla bir sorunu olmamıştır. Merkeze taşınma işlemlerimiz sırasında da, her zaman olduğu gibi, en büyük desteği yine İl Başkanlığımızdan gördük. Kendilerine ilgileri ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

Kim ne derse desin, İYİ Parti, siyasi duruşu ve vatandaşlarımızın sorunlarına yaklaşımı açısından iktidarın en büyük alternatifi konumundadır. Bu süreçte bizi birbirimizden ayrıştıracak söylemlere kesinlikle prim vermeyeceğimizin bilinmesini isterim.

Biz İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları olarak her zaman bütünlük içinde çalışarak halkımızın yanında partimizi iktidara taşıyacağız.

Kamuoyuna saygılarımla,
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.