İYİ PARTİ'DEN BAHÇELİ'NİN EVE DÖNÜŞ ÇAĞRISINA CEVAP

Siyaset 04.08.2020 - 17:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ PARTİ'DEN BAHÇELİ'NİN EVE DÖNÜŞ ÇAĞRISINA CEVAP

İYİ Parti'den Bahçeli'ye yanıt: CHP'yle birlikteliğimiz katolik nikahı değil, ilkeli bir siyasi beraberlik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ayasofya'ya giderek namaz kılması üzerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı "Evine dön çağrısı"na, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu yanıt verdi. Ağıralioğlu "Ayasofya Camii'ne genel başkanımız gitti diye, siyasi yönümüzü yeniden bulmaya çalışıyor değiliz. İktidar hedefi olan bir partiyiz. CHP ile beraberliğimiz katolik nikahı değil, ilkeli bir siyasi beraberlik bizimkisi." dedi. 'Tayyip bey gitsin, ne olursa olsun ittifakı değiliz' Ağıralioğlu, Haber Global televizyonunda yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ilk defa namaz kılmıyor. Şükür namazı kılmış olması CHP’den ayrılması anlamına niçin gelsin. Böyle değil ama mevzuyu böyle takdir etmek Devlet Bey’in takdiri” diye konuştu. İYİ Parti Sözcüsü ayrıca, "İYİ Parti tek başına iş başına gelmek için kurulmuş bir parti. Böyle bir sorumluluğu taşıyacağız. Biz Tayyip Bey gitsin de ne olursa olsun ittifakı değiliz. Biz, iki kişiyken konuştuklarımızı 83 milyonla konuşabilme imkanını siyasi kuvvete dönüştürdük. Böyle mücadele edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den Bahçeli'ye yanıt: CHP'yle birlikteliğimiz katolik nikahı değil, ilkeli bir siyasi beraberlik

İ
Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ayasofya'ya giderek namaz kılması üzerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı "Evine dön çağrısı"na, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu yanıt verdi.

Ağıralioğlu "Ayasofya Camii'ne genel başkanımız gitti diye, siyasi yönümüzü yeniden bulmaya çalışıyor değiliz. İktidar hedefi olan bir partiyiz. CHP ile beraberliğimiz katolik nikahı değil, ilkeli bir siyasi beraberlik bizimkisi." dedi.


'Tayyip bey gitsin, ne olursa olsun ittifakı değiliz'


Ağıralioğlu, Haber Global televizyonunda yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ilk defa namaz kılmıyor. Şükür namazı kılmış olması CHP’den ayrılması anlamına niçin gelsin. Böyle değil ama mevzuyu böyle takdir etmek Devlet Bey’in takdiri” diye konuştu.


İYİ Parti Sözcüsü ayrıca, "İYİ Parti tek başına iş başına gelmek için kurulmuş bir parti. Böyle bir sorumluluğu taşıyacağız. Biz Tayyip Bey gitsin de ne olursa olsun ittifakı değiliz. Biz, iki kişiyken konuştuklarımızı 83 milyonla konuşabilme imkanını siyasi kuvvete dönüştürdük. Böyle mücadele edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.