İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANINDAN DESTEK

Siyaset 25.12.2020 - 01:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANINDAN DESTEK

KOCAELİ HABERİ İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, koronavirüse yakalanan İyi Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Şakir Şükrü Erdöl'e sosyal medyadan "Çok değerli arkadaşım kardeşim yol arkadaşım yol yürümek den gurur duyduğum Şakir Şükrü Erdöl kardeşimin geçdiği bu zor gününde Allahim ona sabırlar güç kuvvet versin Allah im acil şifalar versin kardeşim yanındayım yanındayız" şeklinde moral desteği verdi.. Şakir Şükrü Erdöl bu desteğe "aile bireyleri olarak geçmekte olduğumuz şu zor ve sıkıntılı süreçte birebirde yada sanal üzerinden arayıp soran,bir tebessümü,manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum,iyiki varsınız," diye genel bir cevap verdi..

KOCAELİ HABERİ İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, koronavirüse yakalanan İyi Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Şakir Şükrü Erdöl'e sosyal medyadan "Çok değerli arkadaşım kardeşim yol arkadaşım yol yürümek den gurur duyduğum Şakir Şükrü Erdöl kardeşimin geçdiği bu zor gününde Allahim ona sabırlar güç kuvvet versin Allah im acil şifalar versin kardeşim yanındayım yanındayız" şeklinde moral desteği verdi..

Şakir Şükrü Erdöl bu desteğe "aile bireyleri olarak geçmekte olduğumuz şu zor ve sıkıntılı süreçte birebirde yada sanal üzerinden arayıp soran,bir tebessümü,manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum,iyiki varsınız," diye genel bir cevap verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.