BAŞKAN BIYIK EŞİ İLE BİRLİKTE GECE OTURMASINA GİTTİ

Siyaset 23.01.2022 - 02:16, Güncelleme: 23.01.2022 - 02:16
 

BAŞKAN BIYIK EŞİ İLE BİRLİKTE GECE OTURMASINA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün akşam eşi Havva Bıyık ile birlikte Osmangazi Mahallesi ne gece oturmasına gitti.. Gecenin sonunda ev sahibi ve diğer misafirler ile birlikte toplu fotoğraf çektirten Muzaffer Bıyık o anları sosyal medyadan "Eşim Havva Hanım ile birlikte, Osmangazi Mahalle Muhtarımız Kenan Demirbaş’ın düzenlemiş olduğu programda muhtarlık azaları ve eşleriyle bir araya gelerek kendileriyle hasbıhal ettik." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün akşam eşi Havva Bıyık ile birlikte Osmangazi Mahallesi ne gece oturmasına gitti..

Gecenin sonunda ev sahibi ve diğer misafirler ile birlikte toplu fotoğraf çektirten Muzaffer Bıyık o anları sosyal medyadan "Eşim Havva Hanım ile birlikte, Osmangazi Mahalle Muhtarımız Kenan Demirbaş’ın düzenlemiş olduğu programda muhtarlık azaları ve eşleriyle bir araya gelerek kendileriyle hasbıhal ettik." sözleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.