CHP KOCAELİ'DEN GÜZEL BİR HABER

Siyaset 18.12.2021 - 21:44, Güncelleme: 18.12.2021 - 21:44
 

CHP KOCAELİ'DEN GÜZEL BİR HABER

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Av. Salih Zeki Karakadılar ile Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sabri Soyer'in kızı Kübra Soyer, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.. Genç çiftin söz yüzüklerini takan CHP kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, o mutlu anları "Nazire ablam ve Cumhur ağabeyimizin oğulları kıymetli kardeşim İl Gençlik Kolları Başkanımız Zeki Karakadılar ile belediye meclisi üyemiz Sabri ağabeyimizin kızı Kübra Soyer evlilik için ilk adımı attı. Söz yüzüklerini taktığım genç kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." mesajı ile paylşatı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Av. Salih Zeki Karakadılar ile Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sabri Soyer'in kızı Kübra Soyer, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar..

Genç çiftin söz yüzüklerini takan CHP kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, o mutlu anları "Nazire ablam ve Cumhur ağabeyimizin oğulları kıymetli kardeşim İl Gençlik Kolları Başkanımız Zeki Karakadılar ile belediye meclisi üyemiz Sabri ağabeyimizin kızı Kübra Soyer evlilik için ilk adımı attı. Söz yüzüklerini taktığım genç kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." mesajı ile paylşatı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.