İşte Mustafa Sarıgül'ün partisinin kuruluş dilekçesini vereceği tarih

30.10.2020 - 07:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İşte Mustafa Sarıgül'ün partisinin kuruluş dilekçesini vereceği tarih

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV 100'de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programında  'Türkiye Değişim Hareketi'nin lideri Mustafa Sarıgül'ün kuracağı yeni partiye ilişkin konuştu. Sarıgül'ün partisinde 15 gün içinde tüzüğün hazırlanacağı, tüzükte de demokratik maddelerin yer alacağını belirten Yarkadaş konuşmasını şöyle sürdürdü: KİMLER GELECEK? Sarıgül'ün yakın arkadaşlarının söylediklerini aktarıyorum. 'Kalbi Türkiye için atan herkesi Türkiye Değişim Partisi'ne (TDP) bekliyoruz' dideler. "KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ" Bir ilginç kulis daha vereyim; "Partiler ittifaklarla yürüyor. Siz kimle ittifak kuracaksınız, adayınız kim olacak?" dedim. Şu an için ittifak adayı değil, kendi adayımızı çıkacağız." Ahu Özyurt'un "Bu da doğal olarak Mustafa Sarıgül" yorumuna Yarkadaş, "Mustafa Sarıgül olduğunu zannetmiyorum. Başka bir isim olabilir" dedi. SARIGÜL CEPHESİ: PARTİ KURSAK YÜZDE 4 OY ALIYORUZ Yarkadaş Sarıgül'ün Sarıgül'ün partisine ilişkin son kulislerini şöyle aktarmaya devam etti: "Parti kurarsanız yüzde kaç oy almayı tasarlıyoruz?" diye sordum. Sarıgül'ün en yakın çalışma arkadaşının söylediği şu; "Bugün parti kursak yüzde 4 oy alıyoruz." PARTİNİN KURULUŞ DİLEKÇESİ NE ZAMAN? "Sarıgül'ün yakın çevresinden edindiğim bir başka bilgiye göre ise; Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi'nin kuruluş dilekçesini 4 Ocak 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığı'na verecek. Partinin adı Türkiye Değişim Partisi olacak. Genel Sekreteri de Hasan Aydın olacak."

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV 100'de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programında  'Türkiye Değişim Hareketi'nin lideri Mustafa Sarıgül'ün kuracağı yeni partiye ilişkin konuştu.

Sarıgül'ün partisinde 15 gün içinde tüzüğün hazırlanacağı, tüzükte de demokratik maddelerin yer alacağını belirten Yarkadaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

KİMLER GELECEK?
Sarıgül'ün yakın arkadaşlarının söylediklerini aktarıyorum. 'Kalbi Türkiye için atan herkesi Türkiye Değişim Partisi'ne (TDP) bekliyoruz' dideler.

"KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ"
Bir ilginç kulis daha vereyim; "Partiler ittifaklarla yürüyor. Siz kimle ittifak kuracaksınız, adayınız kim olacak?" dedim. Şu an için ittifak adayı değil, kendi adayımızı çıkacağız."

Ahu Özyurt'un "Bu da doğal olarak Mustafa Sarıgül" yorumuna Yarkadaş, "Mustafa Sarıgül olduğunu zannetmiyorum. Başka bir isim olabilir" dedi.

SARIGÜL CEPHESİ: PARTİ KURSAK YÜZDE 4 OY ALIYORUZ
Yarkadaş Sarıgül'ün Sarıgül'ün partisine ilişkin son kulislerini şöyle aktarmaya devam etti: "Parti kurarsanız yüzde kaç oy almayı tasarlıyoruz?" diye sordum. Sarıgül'ün en yakın çalışma arkadaşının söylediği şu; "Bugün parti kursak yüzde 4 oy alıyoruz."

PARTİNİN KURULUŞ DİLEKÇESİ NE ZAMAN?
"Sarıgül'ün yakın çevresinden edindiğim bir başka bilgiye göre ise; Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi'nin kuruluş dilekçesini 4 Ocak 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığı'na verecek. Partinin adı Türkiye Değişim Partisi olacak. Genel Sekreteri de Hasan Aydın olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.