GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DİNÇ SAHAYA İNDİ DUAYI ALDI

Siyaset 21.01.2022 - 10:46, Güncelleme: 21.01.2022 - 10:54
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DİNÇ SAHAYA İNDİ DUAYI ALDI

KOCAELİ HABERİ
5 Ekim 2021 tarihinde Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün talebi ve Gebze Belediye Meclisinin kabulü ile Gebze Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dinç Gebze Belediye başkan yardımcısı olmuştu.. O günden beri Belediyedeki makam odasında tebrikleri kabul eden Gebze Belediye başkan yardımcısı Mehmet Dinç sahaya inerek ziyaretlere başladı. Mehmet Dinç bugün Köşklü Çesme Muhtarlığına giderek Mehmet Altıntaş'ı ziyaret etti.. Muhtar AltIntaş bu ziyareti sosyal medyadan "Ziyaretimize gelen belediye başkan yardımcısı sn Mehmet Dinçe Nazik ziyaretlerinden dolayı tesekkür ederiz. Allah razı olsun" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

5 Ekim 2021 tarihinde Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün talebi ve Gebze Belediye Meclisinin kabulü ile Gebze Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dinç Gebze Belediye başkan yardımcısı olmuştu..

O günden beri Belediyedeki makam odasında tebrikleri kabul eden Gebze Belediye başkan yardımcısı Mehmet Dinç sahaya inerek ziyaretlere başladı. Mehmet Dinç bugün Köşklü Çesme Muhtarlığına giderek Mehmet Altıntaş'ı ziyaret etti..

Muhtar AltIntaş bu ziyareti sosyal medyadan "Ziyaretimize gelen belediye başkan yardımcısı sn Mehmet Dinçe Nazik ziyaretlerinden dolayı tesekkür ederiz. Allah razı olsun" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.