İŞTE KÖŞKERLERİN YENİ AVUKATI

Siyaset 09.07.2020 - 16:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE KÖŞKERLERİN YENİ AVUKATI

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker'in 10 yıllık görev süresi içinde bir çok kez hakkında yayınlanan haberden dolayı gazeteciler ile mahkemede davası oldu.. O davaların bazılarında belediye avukatına bazılarında ise özel avukatına vekalet veren Adnan Köşker ve Köşker aile fertlerinin artık başka bir avukata ihtiyaçları kalmadı. Çünkü Adnan Köşker'in oğlu  Ali Köşker Hukuk fakültesinden mezun olarak avukta olmaya hak kazandı.. Adnan Köşker döneminde Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü olan Levent Köşker bu haberi sosyal medyadan " Avukatlık Ruhsatnamesini Alan,Sevgili Kuzenim Ali Köşker’i Tebrik Ederim. Kendisine Ve Hukuk Camiasına Hayırlı Olsun..." mesajı ile guyurdu.. 

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker'in 10 yıllık görev süresi içinde bir çok kez hakkında yayınlanan haberden dolayı gazeteciler ile mahkemede davası oldu..

O davaların bazılarında belediye avukatına bazılarında ise özel avukatına vekalet veren Adnan Köşker ve Köşker aile fertlerinin artık başka bir avukata ihtiyaçları kalmadı. Çünkü Adnan Köşker'in oğlu  Ali Köşker Hukuk fakültesinden mezun olarak avukta olmaya hak kazandı..

Adnan Köşker döneminde Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü olan Levent Köşker bu haberi sosyal medyadan " Avukatlık Ruhsatnamesini Alan,Sevgili Kuzenim Ali Köşker’i Tebrik Ederim. Kendisine Ve Hukuk Camiasına Hayırlı Olsun..." mesajı ile guyurdu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.