MHP GEBZE İLÇE YÖNETİCİSİ ŞENER AKIN'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 08.01.2022 - 05:34, Güncelleme: 08.01.2022 - 05:34
 

MHP GEBZE İLÇE YÖNETİCİSİ ŞENER AKIN'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyesi Şener Akın'ın annesi vefat etti.. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir bu acı haberi "Gebze mhp İlçe yönetim kurulu üyemiz Sayın Şener Akın başkanımızın ve Öner akın kardeşimizin kıymetli valideleri, aynı zamanda Mustafa Aydin kardeşimizin teyzesi Annemiz hakka yürümüştür, Allah rahmeti ile kuşatsın tüm sevenlerine sabırlar versin, cenaze yarın İlyasbey camiinde kılınacak namazdan sonra Pelitli mezarlığında defnedilecektir" ifadeleri ile duyurdu.. Kocaeli haberi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli Akın ailesine başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyesi Şener Akın'ın annesi vefat etti..

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir bu acı haberi "Gebze mhp İlçe yönetim kurulu üyemiz Sayın Şener Akın başkanımızın ve Öner akın kardeşimizin kıymetli valideleri, aynı zamanda Mustafa Aydin kardeşimizin teyzesi Annemiz hakka yürümüştür, Allah rahmeti ile kuşatsın tüm sevenlerine sabırlar versin, cenaze yarın İlyasbey camiinde kılınacak namazdan sonra Pelitli mezarlığında defnedilecektir" ifadeleri ile duyurdu..

Kocaeli haberi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli Akın ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.