İŞTE HAMZA ŞAYİR FARKI

Dünya 27.04.2020 - 20:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE HAMZA ŞAYİR FARKI

KH/CENGİZYUCAK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı boyunca sürecek olan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardım kolilerinin dağıtımını devam ettiriyor ve kolileri bizzat kendsi taşıyarak evlere teslim ediyor.. Başkan Şayir yardım kolilerinin dağıtımına Diliskelesi, Çerkeşli,Köseler,Tepecik ve Demirciler'den başlayarak  tüm mahallelerde dağıtımı gerçekleştireceklerini açıklamıştı.. Dilovasının ihtiyaç sahibi tüm hanelerine Ramazan kolisi ulaştırmayı hedefleyen Hamza Şayir bugün Ak Parti Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Ak Parti Kadın koluı başkanı Gülay Artut ve İlçe gençlik  kolu başkanı Emre Sarıca ile birlikte gittiği Orhangazi mahallesinde gıda kolisi dağıtımını bizzat kendsi koordine etti ve hatta kolileri bile ekndileri evlere kadar taşıdılar..

KH/CENGİZYUCAK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı boyunca sürecek olan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardım kolilerinin dağıtımını devam ettiriyor ve kolileri bizzat kendsi taşıyarak evlere teslim ediyor..

Başkan Şayir yardım kolilerinin dağıtımına Diliskelesi, Çerkeşli,Köseler,Tepecik ve Demirciler'den başlayarak  tüm mahallelerde dağıtımı gerçekleştireceklerini açıklamıştı..

Dilovasının ihtiyaç sahibi tüm hanelerine Ramazan kolisi ulaştırmayı hedefleyen Hamza Şayir bugün Ak Parti Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Ak Parti Kadın koluı başkanı Gülay Artut ve İlçe gençlik  kolu başkanı Emre Sarıca ile birlikte gittiği Orhangazi mahallesinde gıda kolisi dağıtımını bizzat kendsi koordine etti ve hatta kolileri bile ekndileri evlere kadar taşıdılar..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yürüyen insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.