İşte Gebze Bölgesine ulaşan ilk aşı miktarı!

13.01.2021 - 20:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İşte Gebze Bölgesine ulaşan ilk aşı miktarı!

KOCAELİ HABERİ Çin'den gelen aşılardan, Gebze Bölgesinde yapılacak olan ilk posta Darıca'ya ulaştı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan Sağlık Bakanlığı onayı geldiği an aşının uygulanmaya başlanacağını bildirdi.. Çin’de üretilen Korona Virüs Aşısı Coronavac Darıca’ya ulaştı. İlk etapta sağlık çalışanları için uygulanacak Korona Virüs aşısı, Darıca’dan Gebze bölgesine dağıtılacak.  Devlet ve özel hastaneler ile Aile Hekimlerine uygulanacak aşı 855 doz olarak Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi. Bölgemizdeki tüm sağlık çalışanlarına vurulacak aşının yarın hayata geçmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde diğer parti aşılar da İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla bölgemize gelecek. Bölgemizde ilk aşı gönüllüsü ise İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan oldu.

KOCAELİ HABERİ Çin'den gelen aşılardan, Gebze Bölgesinde yapılacak olan ilk posta Darıca'ya ulaştı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan Sağlık Bakanlığı onayı geldiği an aşının uygulanmaya başlanacağını bildirdi..

Çin’de üretilen Korona Virüs Aşısı Coronavac Darıca’ya ulaştı. İlk etapta sağlık çalışanları için uygulanacak Korona Virüs aşısı, Darıca’dan Gebze bölgesine dağıtılacak. 

Devlet ve özel hastaneler ile Aile Hekimlerine uygulanacak aşı 855 doz olarak Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi. Bölgemizdeki tüm sağlık çalışanlarına vurulacak aşının yarın hayata geçmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde diğer parti aşılar da İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla bölgemize gelecek. Bölgemizde ilk aşı gönüllüsü ise İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.