BÜYÜKGÖZ: ''YÜZ BİNLERCE VAKIF KURMUŞ BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ''

İlçeler 20.10.2021 - 16:45, Güncelleme: 20.10.2021 - 16:45
 

BÜYÜKGÖZ: ''YÜZ BİNLERCE VAKIF KURMUŞ BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ''

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının  üçüncü ve son oturumu 20 Ekim Çarşamba günü, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantı programının son gününde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Büyükgöz: “Sivil toplum çalışmaları bir sefer görev emridir.” Gebze Belediye Başkanı olarak ekibiyle ve işbirliği içinde olduğu kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği icraatları kamuoyuyla paylaşmak amacıyla organize ettiği toplantı programının son gününde Büyükgöz; toplumsal iyiliği sağlamak için güzergâhlarının sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade etti. Başkan Büyükgöz: “Sivil toplum kuruluşlarında çalışmak, bir vasfı, bir derdi, bir hassasiyeti olan vatandaşlarımız için adeta bir sefer görev emri gibidir. Bizim medeniyetimiz kanadı kırık kuşlara bakmak için dahi vakıf kuran bir medeniyettir, yüz binlerce vakıf kurmuş bir ecdadın torunlarıyız.” dedi. Mahalli müşterek ihtiyaç olarak sivil toplum hizmeti Gebze’nin sosyal standartlarını çok daha yükseklere taşımak için çalıştıklarını ifade eden Büyükgöz, sivil toplum hizmetlerini mahalli müşterek ihtiyaçlar kapsamında değerlendirdiklerini; okul öncesi eğitim, meslek edindirme, başarılı gençleri desteklemek, mucitleri teşvik, gençlere staj, ampute takımları oluşturmak, aile danışmanlığı gibi pek çok hizmeti bu anlayışla hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Büyükgöz, toplumsal iyilik için sivil toplum kuruluşları ile iş birliklerini daha da geliştirmek arzusunda olduklarını da ifade etti.  İcraatlar, Gebzeliler için kitaplaştırılıyor Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün; Sosyal Belediyecilik, Kültür Sanat, Sıfır Atık, İmar, Altyapı ve Fiziki İyileştirmeleri de kapsayan, on iki ayrı başlığın yer aldığı sunum eşliğinde, Gebze Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını kamuoyu ile paylaştığı “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısı sona erdi. Başkan Büyükgöz; toplantı programı kapsamında siyaset dünyası, özel sektör temsilcileri, sanayiciler, tüccarlar, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunum, Gebze’deki ev ve iş yerlerine de ulaştırılmak üzere kitaplaştırılıyor.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının  üçüncü ve son oturumu 20 Ekim Çarşamba günü, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantı programının son gününde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Büyükgöz: “Sivil toplum çalışmaları bir sefer görev emridir.”

Gebze Belediye Başkanı olarak ekibiyle ve işbirliği içinde olduğu kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği icraatları kamuoyuyla paylaşmak amacıyla organize ettiği toplantı programının son gününde Büyükgöz; toplumsal iyiliği sağlamak için güzergâhlarının sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade etti. Başkan Büyükgöz: “Sivil toplum kuruluşlarında çalışmak, bir vasfı, bir derdi, bir hassasiyeti olan vatandaşlarımız için adeta bir sefer görev emri gibidir. Bizim medeniyetimiz kanadı kırık kuşlara bakmak için dahi vakıf kuran bir medeniyettir, yüz binlerce vakıf kurmuş bir ecdadın torunlarıyız.” dedi.

Mahalli müşterek ihtiyaç olarak sivil toplum hizmeti

Gebze’nin sosyal standartlarını çok daha yükseklere taşımak için çalıştıklarını ifade eden Büyükgöz, sivil toplum hizmetlerini mahalli müşterek ihtiyaçlar kapsamında değerlendirdiklerini; okul öncesi eğitim, meslek edindirme, başarılı gençleri desteklemek, mucitleri teşvik, gençlere staj, ampute takımları oluşturmak, aile danışmanlığı gibi pek çok hizmeti bu anlayışla hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Büyükgöz, toplumsal iyilik için sivil toplum kuruluşları ile iş birliklerini daha da geliştirmek arzusunda olduklarını da ifade etti. 

İcraatlar, Gebzeliler için kitaplaştırılıyor

Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün; Sosyal Belediyecilik, Kültür Sanat, Sıfır Atık, İmar, Altyapı ve Fiziki İyileştirmeleri de kapsayan, on iki ayrı başlığın yer aldığı sunum eşliğinde, Gebze Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını kamuoyu ile paylaştığı “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısı sona erdi. Başkan Büyükgöz; toplantı programı kapsamında siyaset dünyası, özel sektör temsilcileri, sanayiciler, tüccarlar, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunum, Gebze’deki ev ve iş yerlerine de ulaştırılmak üzere kitaplaştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.