Vali Yavuz, Melih ve Semih'i ziyaret etti

Yaşam 05.11.2021 - 08:56, Güncelleme: 05.11.2021 - 08:56
 

Vali Yavuz, Melih ve Semih'i ziyaret etti

KOCAELİ AHBERİ
Okula gidemeyen ve eğitimden geri kalmamaları için Kocaeli Valiliği koordinasyonunda evde eğitim alan, aynı zamanda ikiz kardeş olan özel çocuklarımız Melih ve Semih kardeşleri, Vali Seddar Yavuz eşi Selda Hanımla birlikte hanelerinde ziyaret ettiler.  Evlerinde ders veren bir öğretmenlerinin çocuklar hakkında bilgi vermesi üzerine 7. Sınıf öğrencisi olan ancak yüz yüze eğitim alamayan ikiz kardeşleri eşi Selda Hanımla birlikte hanelerinde ziyaret eden Vali Yavuz, aile ve çocuklarla yakından ilgilenerek bir talepleri olup olmadığını sordu. Eğitimin çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren ve Devletin şefkatli eline ihtiyacı olan herkesle bir araya gelmeye, onların taleplerini dinlemeye, sıkıntılarını gidermeye özen gösteren “Her ne engeli olursa olsun eğitim için engelleri aşacağız.” diyen Vali Yavuz, bir sıkıntıları olduğunda mutlaka kendisine iletmelerini belirtti.
KOCAELİ AHBERİ

Okula gidemeyen ve eğitimden geri kalmamaları için Kocaeli Valiliği koordinasyonunda evde eğitim alan, aynı zamanda ikiz kardeş olan özel çocuklarımız Melih ve Semih kardeşleri, Vali Seddar Yavuz eşi Selda Hanımla birlikte hanelerinde ziyaret ettiler. 

Evlerinde ders veren bir öğretmenlerinin çocuklar hakkında bilgi vermesi üzerine 7. Sınıf öğrencisi olan ancak yüz yüze eğitim alamayan ikiz kardeşleri eşi Selda Hanımla birlikte hanelerinde ziyaret eden Vali Yavuz, aile ve çocuklarla yakından ilgilenerek bir talepleri olup olmadığını sordu.

Eğitimin çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren ve Devletin şefkatli eline ihtiyacı olan herkesle bir araya gelmeye, onların taleplerini dinlemeye, sıkıntılarını gidermeye özen gösteren “Her ne engeli olursa olsun eğitim için engelleri aşacağız.” diyen Vali Yavuz, bir sıkıntıları olduğunda mutlaka kendisine iletmelerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.