KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YANIT

Siyaset 08.10.2021 - 14:56, Güncelleme: 08.10.2021 - 15:03
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YANIT

KOCAELİ HABERİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan çıkmış toz pembe tabloyu bırakarak dünyada her şey kötüye gidiyor bizde de kötüye gidecek altyapısı oluşturmaya çalışıyor. Bizim halkımızın çektiği zulüm kadar kimse çekmemiştir" dedi  Kılıçdaroğlu, "Eğer siyaset kurumu giderek yozlaşırsa, o yozlaşma toplumda çürümeye yol açar. Şu anda onu yaşıyoruz ve Türkiye'yi buradan çekip çıkarmak istiyoruz" açıklamasında bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin  Ataşehir'de düzenlediği Türkiye Kültür Stratejisi Forumu'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kültür ve sanat dünyasının tüm alanlarından önemli temsilciler katıldı. "SANATÇILARIN KİM OLDUĞUNU BELİRLEMESİ GEREKEN ASLINDA SANATÇILARIN KENDİSİ" Toplantı'da konuşan Kılıçdaroğlu, "Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki her şeyi siyaset belirliyor. Elbette siyaset önemli bir kurum ve siyaset birçok şeyi belirleyecek. Ancak siyaset, belli tema ve konuları belirlerken acaba görüş alacak mı? Sanatla ilgili bir kararı alırken, sanat dünyasının, kültür dünyasının görüşünü alacak mı? O dünyanın önemli isimleri var. Bu konuda genelde Türkiye'de her şeyi en iyi siyaset kurumu bilir, kimseye de sormamayı bir gelenek haline getirir. Ve burada büyük sorunları yaşarız. Sanatçının kim olduğunu siyasetçi belirliyor. Sanatçıların kim olduğunu belirlemesi gereken aslında sanatçıların kendisi" dedi.
KOCAELİ HABERİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan çıkmış toz pembe tabloyu bırakarak dünyada her şey kötüye gidiyor bizde de kötüye gidecek altyapısı oluşturmaya çalışıyor. Bizim halkımızın çektiği zulüm kadar kimse çekmemiştir" dedi

 Kılıçdaroğlu, "Eğer siyaset kurumu giderek yozlaşırsa, o yozlaşma toplumda çürümeye yol açar. Şu anda onu yaşıyoruz ve Türkiye'yi buradan çekip çıkarmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin  Ataşehir'de düzenlediği Türkiye Kültür Stratejisi Forumu'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kültür ve sanat dünyasının tüm alanlarından önemli temsilciler katıldı.

"SANATÇILARIN KİM OLDUĞUNU BELİRLEMESİ GEREKEN ASLINDA SANATÇILARIN KENDİSİ"

Toplantı'da konuşan Kılıçdaroğlu, "Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki her şeyi siyaset belirliyor. Elbette siyaset önemli bir kurum ve siyaset birçok şeyi belirleyecek. Ancak siyaset, belli tema ve konuları belirlerken acaba görüş alacak mı? Sanatla ilgili bir kararı alırken, sanat dünyasının, kültür dünyasının görüşünü alacak mı? O dünyanın önemli isimleri var. Bu konuda genelde Türkiye'de her şeyi en iyi siyaset kurumu bilir, kimseye de sormamayı bir gelenek haline getirir. Ve burada büyük sorunları yaşarız. Sanatçının kim olduğunu siyasetçi belirliyor. Sanatçıların kim olduğunu belirlemesi gereken aslında sanatçıların kendisi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.