1 MİLYARI GEÇTİ!

Dünya 28.09.2021 - 14:54, Güncelleme: 28.09.2021 - 14:54
 

1 MİLYARI GEÇTİ!

KOCAELİ HABERİ
Popüler kısa video paylaşım uygulaması TikTok, dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 2016 yılında Çinli ByteDance tarafından kullanıma açılan TikTok, böylece 1 milyar kullanıcı barajı aşan sosyal medya platformları arasına adını yazdırdı. Bu alanda TikTok, Facebook (2.8 milyar), YouTube (2.3 milyar), WhatsApp (2 milyar), Instagram (1.4 milyar), Facebook Messenger (1.3 milyar ve WeChat’in (1.2 milyar) ardından en çok kullanıcısı olan 7. platform olmuş oldu.
KOCAELİ HABERİ

Popüler kısa video paylaşım uygulaması TikTok, dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 2016 yılında Çinli ByteDance tarafından kullanıma açılan TikTok, böylece 1 milyar kullanıcı barajı aşan sosyal medya platformları arasına adını yazdırdı.

Bu alanda TikTok, Facebook (2.8 milyar), YouTube (2.3 milyar), WhatsApp (2 milyar), Instagram (1.4 milyar), Facebook Messenger (1.3 milyar ve WeChat’in (1.2 milyar) ardından en çok kullanıcısı olan 7. platform olmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.