İŞTE BAŞKAN ELLİBEŞ'İN A TAKIMINDA Kİ 2 GEBZELİ

Siyaset 30.11.2020 - 20:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE BAŞKAN ELLİBEŞ'İN A TAKIMINDA Kİ 2 GEBZELİ

KOCAELİ HABERİ 8 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen Ak Parti Kocali il kongresinde tekrar il başkanı seçilen Mehmet Ellibeş, A Takımı olarak da bilinen yeni İcra kurulunu açıkladı.. Dr. Şahin Talus ve Av. Halit Çokan'ın yerlerini ve ağırlıklarını korduğu yeni icra kurulunda Gebze'den Engin Güzel ve Av. Seda Kardaşlar Çelik A takımında yer alan isimler oldu.. İŞTE YENİ İCRA KURULU Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Dr.Şahin Talus Teşkilat Başkanı: Av.Halit Çokan Seçim İşleri Başkanı: Av.Alper Doğan Tanıtım ve Medya Başkanı: İbrahim Gürsel Yerel Yönetimler Başkanı: Engin Güzel İnsan Hakları Başkanı: Av.Seda Kardaşlar Çelik Dış İlişkiler Başkanı: Abdullah Binbay Sosyal Politikalar Başkanı: Mehmet Zeki Canşi Ekonomi İşler Başkanı: Ömer Efe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ahmet Sönmez Mali ve İdari İşler Başkanı: Ersin Küçükateş Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Halil Güngör Dokuzlar AR-GE Başkanı: Murat Ergelen 

KOCAELİ HABERİ 8 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen Ak Parti Kocali il kongresinde tekrar il başkanı seçilen Mehmet Ellibeş, A Takımı olarak da bilinen yeni İcra kurulunu açıkladı..

Dr. Şahin Talus ve Av. Halit Çokan'ın yerlerini ve ağırlıklarını korduğu yeni icra kurulunda Gebze'den Engin Güzel ve Av. Seda Kardaşlar Çelik A takımında yer alan isimler oldu..

İŞTE YENİ İCRA KURULU
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Dr.Şahin Talus
Teşkilat Başkanı: Av.Halit Çokan
Seçim İşleri Başkanı: Av.Alper Doğan
Tanıtım ve Medya Başkanı: İbrahim Gürsel
Yerel Yönetimler Başkanı: Engin Güzel
İnsan Hakları Başkanı: Av.Seda Kardaşlar Çelik

Dış İlişkiler Başkanı: Abdullah Binbay
Sosyal Politikalar Başkanı: Mehmet Zeki Canşi
Ekonomi İşler Başkanı: Ömer Efe
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ahmet Sönmez
Mali ve İdari İşler Başkanı: Ersin Küçükateş
Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Halil Güngör Dokuzlar
AR-GE Başkanı: Murat Ergelen 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.