İŞTE AK PARTİ'NİN GEBZE'YE HİZMET KADROSU

03.12.2020 - 20:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE AK PARTİ'NİN GEBZE'YE HİZMET KADROSU

KOCAELİ HABERİ Ak Parti, Gebze'ye büyük hizmetler götürecek kadroların başına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı Kaptan olarak görevlendirirken, Kaptan Büyükakın'da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve KBB Başkan vekili ve Gebze Belediye Meclis üyesi Yaşar Çakmak ile birlikte bölgeye yerel hizmet verme çalışmalarını sürdürüyor.. Kaptan Büyükakın ayrıca Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı da Gebze bölgesinin yerel hizmetler babında eksikleri hakkında bilgiler edinmek yolu ile çalışmalara dahil etmeyi ihmal etmiyor..  Başkan Büyükakın bugün geldiği Gebze'de Ak Partinin Gebze hizmet kurmayları ile birlikte bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldıktan sonra Gebze’ye kazandırılan 'OSB Yan Yol Projesi’ni yerinde inceledi... Gebze ve OBS’ler arasında trafiği rahatlatacak projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

KOCAELİ HABERİ Ak Parti, Gebze'ye büyük hizmetler götürecek kadroların başına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı Kaptan olarak görevlendirirken, Kaptan Büyükakın'da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve KBB Başkan vekili ve Gebze Belediye Meclis üyesi Yaşar Çakmak ile birlikte bölgeye yerel hizmet verme çalışmalarını sürdürüyor..

Kaptan Büyükakın ayrıca Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı da Gebze bölgesinin yerel hizmetler babında eksikleri hakkında bilgiler edinmek yolu ile çalışmalara dahil etmeyi ihmal etmiyor.. 

Başkan Büyükakın bugün geldiği Gebze'de Ak Partinin Gebze hizmet kurmayları ile birlikte bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldıktan sonra Gebze’ye kazandırılan 'OSB Yan Yol Projesi’ni yerinde inceledi...

Gebze ve OBS’ler arasında trafiği rahatlatacak projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.