İSTANBUL VALİLİĞİNDEN ''YASAK'' KARARI

06.01.2021 - 08:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN ''YASAK'' KARARI

İstanbul Valiliği'nden gösteri ve yürüyüş yasağı kararı geldi.. İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi kampüsü önünde toplanma çağrıları yapılması üzerine, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde her türlü toplantı, gösteri ve yürüyüşü yasakladı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada "Beşiktaş ve Sarıyer İlçelerimizin Hıfzıssıhha Kurulu kararları ile yapılması planlanan toplanmanın toplumun salgından korunması ve salgının yayılımının engellenmesi çalışmalarına olumsuz tesir edebileceği değerlendirilerek, bu ilçelerimizde her türlü toplantı, gösteri ve yürüyüş yasaklanmıştır." denildi. Valilik açıklamasında polisin "Bundan sonra da kanunların verdiği görev, yetki ve sorumluluklarını kararlılıkla yerine getireceği" belirtildi

İstanbul Valiliği'nden gösteri ve yürüyüş yasağı kararı geldi..

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi kampüsü önünde toplanma çağrıları yapılması üzerine, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde her türlü toplantı, gösteri ve yürüyüşü yasakladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada "Beşiktaş ve Sarıyer İlçelerimizin Hıfzıssıhha Kurulu kararları ile yapılması planlanan toplanmanın toplumun salgından korunması ve salgının yayılımının engellenmesi çalışmalarına olumsuz tesir edebileceği değerlendirilerek, bu ilçelerimizde her türlü toplantı, gösteri ve yürüyüş yasaklanmıştır." denildi.

Valilik açıklamasında polisin "Bundan sonra da kanunların verdiği görev, yetki ve sorumluluklarını kararlılıkla yerine getireceği" belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.