ABD’den Türkiye’ye 'Sedef Kabaş' eleştirisi: Hayal kırıklığı

Siyaset 25.01.2022 - 09:03, Güncelleme: 25.01.2022 - 09:03
 

ABD’den Türkiye’ye 'Sedef Kabaş' eleştirisi: Hayal kırıklığı

KOCAELİ HABERİ
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD’nin bu gözaltına alınma olayından “hayal kırıklığı” duyduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Sedef Kabaş ile ilgili çok sert bir açıklama ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi. Basın toplantısında konuşan Price, “Biz ifade özgürlüğünün demokrasiyi güçlendirdiğini ve bunun bazılarını rahatsız edecek ya da tartışmaya açık olmasına rağmen korunmasına ihtiyaç duyduğuna inanıyoruz” dedi
KOCAELİ HABERİ

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD’nin bu gözaltına alınma olayından “hayal kırıklığı” duyduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Sedef Kabaş ile ilgili çok sert bir açıklama ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi.

Basın toplantısında konuşan Price, “Biz ifade özgürlüğünün demokrasiyi güçlendirdiğini ve bunun bazılarını rahatsız edecek ya da tartışmaya açık olmasına rağmen korunmasına ihtiyaç duyduğuna inanıyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.