BAKAN ELVAN KOCAELİ'YE GELDİ

Dünya 20.08.2021 - 10:15, Güncelleme: 20.08.2021 - 10:20
 

BAKAN ELVAN KOCAELİ'YE GELDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan, Kocaeli’de iş adamlarıyla yapılacak olan görüşmeler için geldi. Kent protokolü Bakan Elvan’ı karşıladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bu sabah Kocaeli’ye geldi. İzmit'te Uluslararası Kongre Merkezi’nde iş adamı ve sanayicilerle bir araya gelecek olan Bakan Elvan, daha sonra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile makamında bir görüşme gerçekleştirecek.. Valilik ziyaretinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a gidecek olan Bakan Elvan, AK Parti ve MHP İl başkanlıklarına da bir ziyaret gerçekleştirecek.. İŞTE SAAT SAAT PROGRAM 10:30      :  KOCAELİ İŞ DÜNYASI BULUŞMASI YER        : KOCAELİ KONGRE MERKEZİ-İZMİT 13:45      : KOCAELİ VALİLİĞİNİ ZİYARET 14:00      : KOCAELİ DEFTERDARLIĞINI ZİYARET 14:30      : KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞII ZİYARET 16:00      : AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET 17:00      : MHP İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan, Kocaeli’de iş adamlarıyla yapılacak olan görüşmeler için geldi. Kent protokolü Bakan Elvan’ı karşıladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bu sabah Kocaeli’ye geldi. İzmit'te Uluslararası Kongre Merkezi’nde iş adamı ve sanayicilerle bir araya gelecek olan Bakan Elvan, daha sonra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile makamında bir görüşme gerçekleştirecek..

Valilik ziyaretinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a gidecek olan Bakan Elvan, AK Parti ve MHP İl başkanlıklarına da bir ziyaret gerçekleştirecek..

İŞTE SAAT SAAT PROGRAM

10:30      :  KOCAELİ İŞ DÜNYASI BULUŞMASI

YER        : KOCAELİ KONGRE MERKEZİ-İZMİT

13:45      : KOCAELİ VALİLİĞİNİ ZİYARET

14:00      : KOCAELİ DEFTERDARLIĞINI ZİYARET

14:30      : KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞII ZİYARET

16:00      : AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

17:00      : MHP İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.