GEBZE İÇİN ÖNEMLİ PROJE HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

İlçeler 23.01.2022 - 09:58, Güncelleme: 23.01.2022 - 09:58
 

GEBZE İÇİN ÖNEMLİ PROJE HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

KOCAELİ HABERİ
Gençlere yönelik düzenlediği eğitim, spor, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri tüm kente yaymayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda Gebze ilçesinde projelendirdiği Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin inşasına devam ediyor. Sosyal yaşamında problem yaşayan gençlere yönelik pek çok farklı branşta eğitim verilecek olan merkez, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nden Gebze ilçesinin yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki gençler de yararlanabilecek. BETONARME İMALATI TAMAMLANDI Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiği inşaatta betonarme imalatlarını tamamladı. Ekipler şu an bodrum katta sıva, birinci katta ise duvar imalatına devam ediyor. Elektrik tesisat boruları ile mekanik yangın tesisatının imalatını da sürdüren ekipler, pencere kör kasalarının montaj işlemine başladı. ÇATI İMALATI DEVAM EDİYOR Ekipler projenin kiremit çatı kaplama imalatında da hızlı bir ilerleme kaydediyor. Bu kapsamda çatının büyük bir bölümü kaplanmış durumda. Çatının kalan kısmının kaplanması için çalışmalar devam ediyor. BEYAZ KALPLER MERKEZİ’DE NELER OLACAK? İnşaat alanının 2 bin 904 metrekare olacağı Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi, toplam kapalı alanı bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje bodrum kat, zemin kat ve 1. kat şeklinde uygulanacak. Bu kapsamda bodrum katta sığınak ve teknik hacimler olacak, zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak.
KOCAELİ HABERİ

Gençlere yönelik düzenlediği eğitim, spor, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri tüm kente yaymayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda Gebze ilçesinde projelendirdiği Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin inşasına devam ediyor. Sosyal yaşamında problem yaşayan gençlere yönelik pek çok farklı branşta eğitim verilecek olan merkez, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nden Gebze ilçesinin yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki gençler de yararlanabilecek.

BETONARME İMALATI TAMAMLANDI

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiği inşaatta betonarme imalatlarını tamamladı. Ekipler şu an bodrum katta sıva, birinci katta ise duvar imalatına devam ediyor. Elektrik tesisat boruları ile mekanik yangın tesisatının imalatını da sürdüren ekipler, pencere kör kasalarının montaj işlemine başladı.

ÇATI İMALATI DEVAM EDİYOR

Ekipler projenin kiremit çatı kaplama imalatında da hızlı bir ilerleme kaydediyor. Bu kapsamda çatının büyük bir bölümü kaplanmış durumda. Çatının kalan kısmının kaplanması için çalışmalar devam ediyor.

BEYAZ KALPLER MERKEZİ’DE NELER OLACAK?

İnşaat alanının 2 bin 904 metrekare olacağı Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi, toplam kapalı alanı bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje bodrum kat, zemin kat ve 1. kat şeklinde uygulanacak. Bu kapsamda bodrum katta sığınak ve teknik hacimler olacak, zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.