İMAMOĞLU'NU DARICA'YA DAVET ETTİ

Siyaset 28.12.2020 - 17:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İMAMOĞLU'NU DARICA'YA DAVET ETTİ

KOCAELİ HABERİ CHP Darıca Belediye Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak bugün İzzmit'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştirerek kendsini Darıca'ya davet etti.. Özkan Sarıtoprak o anları sosyal medyadan "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ortaklaşa gerçekleştirdikleri ilk proje olan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma törenine katılım sağladık. Projenin hayırlı olmasını diliyoruz. Temel atma töreninde ayrıca Ekrem Başkanımız ile ilçemiz hakkında istişarede bulunarak, kendisini Darıca’ya davet ettik." sözleri ile paylaştı..  

KOCAELİ HABERİ CHP Darıca Belediye Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak bugün İzzmit'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştirerek kendsini Darıca'ya davet etti..

Özkan Sarıtoprak o anları sosyal medyadan "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ortaklaşa gerçekleştirdikleri ilk proje olan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma törenine katılım sağladık. Projenin hayırlı olmasını diliyoruz. Temel atma töreninde ayrıca Ekrem Başkanımız ile ilçemiz hakkında istişarede bulunarak, kendisini Darıca’ya davet ettik." sözleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.