İMAMOĞLU İZMİT'E TEMEL ATTI

Siyaset 28.12.2020 - 17:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İMAMOĞLU İZMİT'E TEMEL ATTI

KOCAELİ HABERİ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kiptaş İzmit Çınar Evler Sosyal Konut Projesi”nin temel atma töreninde konuştu. İzmit Belediyesi ile yaptıkları dayanışmanın benzerini başka belediyelerle de gerçekleştirmeye açık olduklarının altını çizen İmamoğlu, bu kapsamda bir arkadaşını tüm Türkiye’deki belediyeleri dolaşmakla görevlendirdiği bilgisini paylaştı. Bu anlamda hiçbir parti ayrımı yapmadıklarına dikkat çeken İmamoğlu, “Bir parti, hiç randevu vermedi. İsmini vermeyeceğim. Tahmin etmekte zorlanacaksınız elbette! Diğer bir parti de randevu veriyordu; tam yarıdan sonra uyandı, o da vermemeye başladı” dedi. “Dayanışma içinde olan, olmayı isteyen başka bir belediyemiz varsa, kapımız açık ardına kadar”  diyen İmamoğlu, “Buyursun, gelsin. Bunu niye söylüyorum; bu memleket bizim. Partizanlık belası, bu ülkenin gerçekten sabrını zorlar durumda. O manada partizanlığı yok etmek, birilerinin talimatı üzerinden değil, seçilmiş ve görev edinmiş insanların vatandaşa hizmet ve vatandaşa iyilik yapmak adına, mücadelesinin önünde hangi akıl duruyorsa, onunla mücadele etmemiz lazım” ifadelerini kullandı.  İMAMOĞLU: “PARTİZANLIK BELASI, ÜLKENİN SABRINI ZORLAR DURUMDA İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Arızlı Mahallesi’ndeki “İzmit Çınar Evler” projesi için temel atma töreni düzenlendi. ‘Afet odaklı sosyal konut’ üretmeyi amaçlayan projenin temel atma töreni, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve KİPTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Ali Kurt da hazır bulunduğu törende ilk konuşmaları, Kurt ve Kaplan gerçekleştirdi. Her türlü engellemelere rağmen hizmetlerini sürdürmeye devam ettiklerini vurgulayan Kaplan, “Türkiye’nin kalbini yönetiyor” dediği İmamoğlu’na, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

KOCAELİ HABERİ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kiptaş İzmit Çınar Evler Sosyal Konut Projesi”nin temel atma töreninde konuştu.

İzmit Belediyesi ile yaptıkları dayanışmanın benzerini başka belediyelerle de gerçekleştirmeye açık olduklarının altını çizen İmamoğlu, bu kapsamda bir arkadaşını tüm Türkiye’deki belediyeleri dolaşmakla görevlendirdiği bilgisini paylaştı. Bu anlamda hiçbir parti ayrımı yapmadıklarına dikkat çeken İmamoğlu, “Bir parti, hiç randevu vermedi. İsmini vermeyeceğim. Tahmin etmekte zorlanacaksınız elbette! Diğer bir parti de randevu veriyordu; tam yarıdan sonra uyandı, o da vermemeye başladı” dedi.

“Dayanışma içinde olan, olmayı isteyen başka bir belediyemiz varsa, kapımız açık ardına kadar”  diyen İmamoğlu, “Buyursun, gelsin. Bunu niye söylüyorum; bu memleket bizim. Partizanlık belası, bu ülkenin gerçekten sabrını zorlar durumda. O manada partizanlığı yok etmek, birilerinin talimatı üzerinden değil, seçilmiş ve görev edinmiş insanların vatandaşa hizmet ve vatandaşa iyilik yapmak adına, mücadelesinin önünde hangi akıl duruyorsa, onunla mücadele etmemiz lazım” ifadelerini kullandı.


 İMAMOĞLU: “PARTİZANLIK BELASI, ÜLKENİN SABRINI ZORLAR DURUMDA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Arızlı Mahallesi’ndeki “İzmit Çınar Evler” projesi için temel atma töreni düzenlendi. ‘Afet odaklı sosyal konut’ üretmeyi amaçlayan projenin temel atma töreni, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve KİPTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Ali Kurt da hazır bulunduğu törende ilk konuşmaları, Kurt ve Kaplan gerçekleştirdi. Her türlü engellemelere rağmen hizmetlerini sürdürmeye devam ettiklerini vurgulayan Kaplan, “Türkiye’nin kalbini yönetiyor” dediği İmamoğlu’na, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.