BAŞKAN BÜYÜKGÖZ HAFTA SONU BOŞ DURMADI

Dünya 23.08.2021 - 10:41, Güncelleme: 23.08.2021 - 10:41
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ HAFTA SONU BOŞ DURMADI

KOCAELİ HABEİ
Yoğun hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra mesaisinin büyük bir bölümünü Gebzeli hemşerileriyle birlikte geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hafta sonu da hız kesmiyor.  Yoğun hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra mesaisinin büyük bir bölümünü Gebzeli hemşerileriyle birlikte geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hafta sonu da hız kesmiyor.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, dünya evine giren genç çiftleri bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor. Genç çiftlerin davetlerini geri çevirmemeye özen gösteren Başkan Büyükgöz, nikah akitlerini kendi gerçekleştiriyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu Pazar günü gerçekleştirilen nikahların yanı sıra; mahalle ve çarşı ziyaretlerinde vatandaşların hizmetlere ilişkin talep ve önerilerini de dinliyor. GAZİDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR Eskihisar sahilinde vatandaşlarla hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaf ve balıkçılarla çay sohbeti gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Eskihisar turunda geçtiğimiz kış aylarında çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Çetin Tezcan’ı yenilenen evinde ziyaret etti. Gebze Belediyesi tarafından evi baştan aşağıya yenilenen Güneydoğu gazisi Çetin Tezcan’ı Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz evde incelemede bulundu. Evine yeniden kavuşan Gazi Çetin Tezcan, katkılarından ve desteklerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Eskihisar’ın ardından Tarihi Hünkar Çayırı’na geçen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, aileleriyle birlikte bölgede piknik yapan Gebzelilerle de hasbihal etti. 
KOCAELİ HABEİ

Yoğun hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra mesaisinin büyük bir bölümünü Gebzeli hemşerileriyle birlikte geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hafta sonu da hız kesmiyor. 

Yoğun hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra mesaisinin büyük bir bölümünü Gebzeli hemşerileriyle birlikte geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hafta sonu da hız kesmiyor.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, dünya evine giren genç çiftleri bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor. Genç çiftlerin davetlerini geri çevirmemeye özen gösteren Başkan Büyükgöz, nikah akitlerini kendi gerçekleştiriyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu Pazar günü gerçekleştirilen nikahların yanı sıra; mahalle ve çarşı ziyaretlerinde vatandaşların hizmetlere ilişkin talep ve önerilerini de dinliyor.

GAZİDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Eskihisar sahilinde vatandaşlarla hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaf ve balıkçılarla çay sohbeti gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Eskihisar turunda geçtiğimiz kış aylarında çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Çetin Tezcan’ı yenilenen evinde ziyaret etti. Gebze Belediyesi tarafından evi baştan aşağıya yenilenen Güneydoğu gazisi Çetin Tezcan’ı Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz evde incelemede bulundu. Evine yeniden kavuşan Gazi Çetin Tezcan, katkılarından ve desteklerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Eskihisar’ın ardından Tarihi Hünkar Çayırı’na geçen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, aileleriyle birlikte bölgede piknik yapan Gebzelilerle de hasbihal etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.