İLYAS ŞEKER 'NEDEN ORADAYIZ'IN CEVABINI VERDİ

28.02.2020 - 21:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLYAS ŞEKER 'NEDEN ORADAYIZ'IN CEVABINI VERDİ

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker "İdlib'de rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen kalleş saldırı sonucu şehadet şerbeti içen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Bu hainliğin bedeli en ağır şekilde ödetilecektir! Milletimizin başı sağolsun." mesajından sonra Suriye'de oluş nedenimizi açıkladı... İlyas Şeker açıklamasında "Ülkemiz yıllardır terörden en çok etkilenen ülke olmuştur. SAĞ/SOL ÇATIŞMASI, ASALA, PKK, DEAŞ, DHKP-C, FETÖ gibi terör örgütleriyle mücadele etti on binlerce insanımızı terör saldırılarında kaybettik. Binlerce şehidimiz oldu. Türkiye’nin terörle mücadeledeki başarısı karşısında bu defa, PKK/YPG terör örgütlerine Suriye’nin kuzeyinde bir hakimiyet alanı oluşturdular. Türkiye’nin sınır şehirleri roket saldırılarına maruz kaldı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu süreçte kararlı bir şekilde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatları ile güney sınırlarımızda kurulmak istenen taşeron terör devleti planlarını bozarak sınır güvenliğimiz ve toprak bütünlüğümüz güvence altına alındı." ifadelerine yer verdi..

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker "İdlib'de rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen kalleş saldırı sonucu şehadet şerbeti içen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Bu hainliğin bedeli en ağır şekilde ödetilecektir! Milletimizin başı sağolsun." mesajından sonra Suriye'de oluş nedenimizi açıkladı...

İlyas Şeker açıklamasında "Ülkemiz yıllardır terörden en çok etkilenen ülke olmuştur. SAĞ/SOL ÇATIŞMASI, ASALA, PKK, DEAŞ, DHKP-C, FETÖ gibi terör örgütleriyle mücadele etti on binlerce insanımızı terör saldırılarında kaybettik. Binlerce şehidimiz oldu. Türkiye’nin terörle mücadeledeki başarısı karşısında bu defa, PKK/YPG terör örgütlerine Suriye’nin kuzeyinde bir hakimiyet alanı oluşturdular. Türkiye’nin sınır şehirleri roket saldırılarına maruz kaldı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu süreçte kararlı bir şekilde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatları ile güney sınırlarımızda kurulmak istenen taşeron terör devleti planlarını bozarak sınır güvenliğimiz ve toprak bütünlüğümüz güvence altına alındı." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.