İLYAS ŞEKER İLE ZEKİ AYGÜN BU KEZ KARŞI KARŞIYA

19.07.2020 - 16:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLYAS ŞEKER İLE ZEKİ AYGÜN BU KEZ KARŞI KARŞIYA

KH/CENGİZYUCAK Yaşamın kişileri nerede nası karşılaştıracağı kestirilemiyor.Tam 12 yıl boyunca TBMM'de aynı sıralarda Ak Parti Kocaeli milletvekilleri olarak yanyana oturan İlyas Şeker ile Zeki Aygün bu kez aynı masanın karşı tarafında oturdular.. Derince Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü Bülent Bahçeci'nin kızı Duygu ve Okan Çalışkan'ın nikah masasında, nikahı milletvekilliğinden sonra Derince Belediye Başkanı seçilen Zeki Aygün kıyarken, milletvekili olarak Mecliste görevine devam eden İlyas Şeker ise gelin hanımın nikah şahidi olarak masada yer aldı.. İlyas Şeker ve Zeki Aygün mutlu günlerine paydaş oldukları Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler...

KH/CENGİZYUCAK Yaşamın kişileri nerede nası karşılaştıracağı kestirilemiyor.Tam 12 yıl boyunca TBMM'de aynı sıralarda Ak Parti Kocaeli milletvekilleri olarak yanyana oturan İlyas Şeker ile Zeki Aygün bu kez aynı masanın karşı tarafında oturdular..

Derince Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü Bülent Bahçeci'nin kızı Duygu ve Okan Çalışkan'ın nikah masasında, nikahı milletvekilliğinden sonra Derince Belediye Başkanı seçilen Zeki Aygün kıyarken, milletvekili olarak Mecliste görevine devam eden İlyas Şeker ise gelin hanımın nikah şahidi olarak masada yer aldı..

İlyas Şeker ve Zeki Aygün mutlu günlerine paydaş oldukları Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler...
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve takım elbise

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.