DARICA BELEDİYESİ ANINDA MÜDAHELE EDİYOR

İlçeler 26.01.2022 - 14:56, Güncelleme: 26.01.2022 - 14:56
 

DARICA BELEDİYESİ ANINDA MÜDAHELE EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale ediyor. Gece gündüz yoğun bir şekilde çalışan ekipler vatandaşlardan gelen taleplere de anında müdahalede bulunarak yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Darıca Belediyesi, tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışının Darıca’da yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı. Yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Darıca Belediyesi ekipleri, ilçenin bütün noktalarında hummalı kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. GELEN ÇAĞRILARA ANINDA YANIT VERİLİYOR Öte yandan hastane, okul, ibadethane ve kamu kurumlarının çevresinde de kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla vatandaştan gelen taleplere de anında müdahale ediyor. Karla mücadelede ilk günden itibaren vatandaşların yanında olan Darıca Belediyesi, ana caddelerin yanı sıra ara sokaklarda da gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak adına tuzlama ve küreme çalışması yaparak vatandaşların mağduriyetini gideriyor. VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Yoğun kar yağışının vatandaşları mağdur etmemesi için tam kadro sahada olduklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçemizin tamamında yoğun olarak yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında olumsuzlukların yaşanmaması, hemşerilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Darıca’nın daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız gece gündüz canla başla devam edecek. Darıca’da hemşerilerimizin rahatı ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale ediyor. Gece gündüz yoğun bir şekilde çalışan ekipler vatandaşlardan gelen taleplere de anında müdahalede bulunarak yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçiyor.

Darıca Belediyesi, tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışının Darıca’da yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı. Yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Darıca Belediyesi ekipleri, ilçenin bütün noktalarında hummalı kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

GELEN ÇAĞRILARA ANINDA YANIT VERİLİYOR

Öte yandan hastane, okul, ibadethane ve kamu kurumlarının çevresinde de kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla vatandaştan gelen taleplere de anında müdahale ediyor. Karla mücadelede ilk günden itibaren vatandaşların yanında olan Darıca Belediyesi, ana caddelerin yanı sıra ara sokaklarda da gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak adına tuzlama ve küreme çalışması yaparak vatandaşların mağduriyetini gideriyor.

VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yoğun kar yağışının vatandaşları mağdur etmemesi için tam kadro sahada olduklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçemizin tamamında yoğun olarak yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında olumsuzlukların yaşanmaması, hemşerilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Darıca’nın daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız gece gündüz canla başla devam edecek. Darıca’da hemşerilerimizin rahatı ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.