BÜYÜKGÖZ BU BİNAYI GÜZEL BİR AMAÇ İÇİN HAZIRLIYOR

İlçeler 15.01.2022 - 20:08, Güncelleme: 15.01.2022 - 20:15
 

BÜYÜKGÖZ BU BİNAYI GÜZEL BİR AMAÇ İÇİN HAZIRLIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2002-2004 yılları arasında Gebze Kent Konseyi'nin başkanı Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü iken ben de Yönetim Kurulu üyesi idim. Gebze Fatih Devlet Hastanesin,n yanında Sefa Tepesi olarak tanımlanan yerde Gebze Kent Konseyi binası inşaatının temelini birlikte attık ve yapımını tamamladık... 2004 yılında Gebze Belediye Başkanı olan İbrahim Pehlivan pek fazla aktifleştirmedi Gebze Kent Konseyini ve 2009'de belediye başkanı seçilen Adnan Köşker'de önce aktifleştirdi sonra da sanırım "Gebze Kent Konseyi başkanı olacak kişi, kendisinden fazla şöhrete kavuşmasın" düşüncesinden olacak ki, o da pasifleştirdi.. Gebze Kent Konseyi pasifleşince bina da boşa çıkmış oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra burayı "41 GENÇ 41 GELECEK PROJESİ"ne tahsis etti.. 2019 yılında belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'de bu 41 Genç projesini çöpe atınca, binanın kapısına yine zincirli kilit vuruldu.. Yer tespitinde ve temelinde şahsen harcımız olduğundan olsa gerek, ben de sürekli takip altında tuttum bu binayı ve hep merak ettim akibetini.. Bugün yine gittim kontrole.. Dış cephenin baştan sona boyanıp yenilendiğini görünce  "eyvah kimlere tasisi edildi" diye önce bayağı bir telaşlandım ve o telaşla telefona sarılıp akıbetini sordum soruşturdum.. Aldığım cevaplara beni ziyadesiyle mutlu etmişti.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu binayi, 7/24 kreşe çevirmeye karar vermiş.. İşletmesini Gebze Belediyesinin yapacağı bu kreşte öncelikle Gebze Fatih Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları, göreve geldikleri zaman çocuklarını bu kreşe ücretsiz bırakabilecekler ve nöbet sonunda da çocuklarını oradan alıp evlerine dönebilecekler.. Yani hastanede olduklarında çocuklarından yana sıkıntıları olmayacağı için huzurlu bir şekilde hastalara hizmet verbilecekler.. Bu işin bir an önce olması için Başkan Büyükgöz kreşlerle ilgili Bakanlığa tüzük değişikliği talebinde bulunmuş. Çünkü mevcut tüzüğe göre kreşler sadece gündüz saatlerinde görev yapabiliyorlarmış. Zinnur Büyükgöz'ün bu tüzük değişiklik talebi kabul edilirse, Türkiye genelinde 7/24 kreşler açılabilecek.. Çok sevindim bu kreş kararına.. Çünkü Gebze'nin yerine, Gebzelilerin parası ile yapılan bu binadan, yine Gebzelilere sağlık hizmeti verenlerin çocukları ücretsiz faydalanacak.. Şahşi işleri veya şahısları adına Başkanlara teşekkür yağdıranlara kıl olduğum için, ben Gebzeliler adına haklı nedenlerle teşekkür ediyorum Başkan Büyükgöz'e.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2002-2004 yılları arasında Gebze Kent Konseyi'nin başkanı Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü iken ben de Yönetim Kurulu üyesi idim. Gebze Fatih Devlet Hastanesin,n yanında Sefa Tepesi olarak tanımlanan yerde Gebze Kent Konseyi binası inşaatının temelini birlikte attık ve yapımını tamamladık...

2004 yılında Gebze Belediye Başkanı olan İbrahim Pehlivan pek fazla aktifleştirmedi Gebze Kent Konseyini ve 2009'de belediye başkanı seçilen Adnan Köşker'de önce aktifleştirdi sonra da sanırım "Gebze Kent Konseyi başkanı olacak kişi, kendisinden fazla şöhrete kavuşmasın" düşüncesinden olacak ki, o da pasifleştirdi..

Gebze Kent Konseyi pasifleşince bina da boşa çıkmış oldu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra burayı "41 GENÇ 41 GELECEK PROJESİ"ne tahsis etti..

2019 yılında belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'de bu 41 Genç projesini çöpe atınca, binanın kapısına yine zincirli kilit vuruldu..

Yer tespitinde ve temelinde şahsen harcımız olduğundan olsa gerek, ben de sürekli takip altında tuttum bu binayı ve hep merak ettim akibetini..
Bugün yine gittim kontrole..
Dış cephenin baştan sona boyanıp yenilendiğini görünce  "eyvah kimlere tasisi edildi" diye önce bayağı bir telaşlandım ve o telaşla telefona sarılıp akıbetini sordum soruşturdum..

Aldığım cevaplara beni ziyadesiyle mutlu etmişti..
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu binayi, 7/24 kreşe çevirmeye karar vermiş..
İşletmesini Gebze Belediyesinin yapacağı bu kreşte öncelikle Gebze Fatih Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları, göreve geldikleri zaman çocuklarını bu kreşe ücretsiz bırakabilecekler ve nöbet sonunda da çocuklarını oradan alıp evlerine dönebilecekler..
Yani hastanede olduklarında çocuklarından yana sıkıntıları olmayacağı için huzurlu bir şekilde hastalara hizmet verbilecekler..

Bu işin bir an önce olması için Başkan Büyükgöz kreşlerle ilgili Bakanlığa tüzük değişikliği talebinde bulunmuş. Çünkü mevcut tüzüğe göre kreşler sadece gündüz saatlerinde görev yapabiliyorlarmış. Zinnur Büyükgöz'ün bu tüzük değişiklik talebi kabul edilirse, Türkiye genelinde 7/24 kreşler açılabilecek..

Çok sevindim bu kreş kararına..
Çünkü Gebze'nin yerine, Gebzelilerin parası ile yapılan bu binadan, yine Gebzelilere sağlık hizmeti verenlerin çocukları ücretsiz faydalanacak..
Şahşi işleri veya şahısları adına Başkanlara teşekkür yağdıranlara kıl olduğum için, ben Gebzeliler adına haklı nedenlerle teşekkür ediyorum Başkan Büyükgöz'e.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.