İLK HASAN SOBA GİTTİ

Siyaset 24.07.2020 - 07:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLK HASAN SOBA GİTTİ

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan Devetli listesindeki protokolün katılımıyla bugün kılınacak Cuma namazıyla 86 yıl sonra ibadete açılacak olan Ayasofya Camisi'nde tüm hazırlıklar tamamlandı ve ​Ayasofya Camisine "Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi" tabelası asıldı. Kocaeli'den de çok sayıda partili isim bu anlamlı ve önemli günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınında olmak, bu önemli güne tanıklık etmek ve ​Ayasofya Camisinde Cuma namazı kılabilmek için İstanbul'a gidecek. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba erkenden İstanbul'a giderek sabah namazını İstanbul'da kıldıktan sonra facebook sayfasından İstanbul'da olduğunu gösteren "Hasan Soba, Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'de.· İstanbul, Istanbul Province" şeklinde konum paylaştı.. Öte yandan çok sayıda insan bugün Ayasofya Camiinde Cuma namazı kılabilmek için cami önünde sabahladı..

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan Devetli listesindeki protokolün katılımıyla bugün kılınacak Cuma namazıyla 86 yıl sonra ibadete açılacak olan Ayasofya Camisi'nde tüm hazırlıklar tamamlandı ve ​Ayasofya Camisine "Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi" tabelası asıldı.

Kocaeli'den de çok sayıda partili isim bu anlamlı ve önemli günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınında olmak, bu önemli güne tanıklık etmek ve ​Ayasofya Camisinde Cuma namazı kılabilmek için İstanbul'a gidecek. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba erkenden İstanbul'a giderek sabah namazını İstanbul'da kıldıktan sonra facebook sayfasından İstanbul'da olduğunu gösteren "Hasan Soba, Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'de.· İstanbul, Istanbul Province" şeklinde konum paylaştı..

Öte yandan çok sayıda insan bugün Ayasofya Camiinde Cuma namazı kılabilmek için cami önünde sabahladı..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.