İLÇE KAYAMAKAMI KORONAVİRÜSE YAKALANDI

20.09.2020 - 02:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLÇE KAYAMAKAMI KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ankara'nın Çankaya ilçe Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara koronavirüsü yakalandığıı twitter sayfasından şu sözlerle duyurdu; "Yapılan test ve tetkikler sonucu şahsıma Covid-19 tanısı konmuş olup şükürler olsun sağlık durumum iyi seyretmektedir. Doktorlarımız bu süreci evde geçirmemi uygun gördüler. İzolasyon sürecini sağlıklı bir şekilde geçirerek en kısa zamanda görevimin başında olmayı arzu ediyorum. Bu vesile ile Covid-19 hastalığına yakalanmış tüm vatandaşlarımıza da Rabbimden acil şifalar diliyorum."  

Ankara'nın Çankaya ilçe Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara koronavirüsü yakalandığıı twitter sayfasından şu sözlerle duyurdu;

"Yapılan test ve tetkikler sonucu şahsıma Covid-19 tanısı konmuş olup şükürler olsun sağlık durumum iyi seyretmektedir. Doktorlarımız bu süreci evde geçirmemi uygun gördüler. İzolasyon sürecini sağlıklı bir şekilde geçirerek en kısa zamanda görevimin başında olmayı arzu ediyorum.
Bu vesile ile Covid-19 hastalığına yakalanmış tüm vatandaşlarımıza da Rabbimden acil şifalar diliyorum."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.