DARICA KAYMAKAMI KARA'DAN ANLAMLI ZİYARET

Güncel 22.08.2021 - 00:36, Güncelleme: 22.08.2021 - 00:36
 

DARICA KAYMAKAMI KARA'DAN ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca'da bulunan Türkiye Caferi ve Ehlibeyt Vakfı'nı ziyaret etti.. Kaymakam Yüksel Kara bu anlamlı ziyareti sosyal medyadan "Türkiye Caferi ve Ehlibeyt Vakfı'nı ziyaret ettik.. Kerbela asırlardır dinmeyen acı, küllenmeyen bir közdür yüreğimizde. Hz. Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerini 1382. sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca'da bulunan Türkiye Caferi ve Ehlibeyt Vakfı'nı ziyaret etti..

Kaymakam Yüksel Kara bu anlamlı ziyareti sosyal medyadan "Türkiye Caferi ve Ehlibeyt Vakfı'nı ziyaret ettik.. Kerbela asırlardır dinmeyen acı, küllenmeyen bir közdür yüreğimizde. Hz. Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerini 1382. sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.