BAŞKAN BIYIK PAZARCILARLA GÖRÜŞTÜ

İlçeler 04.01.2022 - 14:46, Güncelleme: 04.01.2022 - 14:46
 

BAŞKAN BIYIK PAZARCILARLA GÖRÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Pazarcılar Odası başkanı Ziyaettin Erattır ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başakn Bıyık görüşmeyi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: ''Darıca Pazarcılar Odası başkanı Ziyaettin Erattır ve beraberindeki heyeti makamımızda ağırladık. İlçemizde açılışına hazırlandığımız Kapalı Pazar Alanı ve birçok çalışma için istişarelerde bulunduğumuz misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.''
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Pazarcılar Odası başkanı Ziyaettin Erattır ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başakn Bıyık görüşmeyi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:
''Darıca Pazarcılar Odası başkanı Ziyaettin Erattır ve beraberindeki heyeti makamımızda ağırladık. İlçemizde açılışına hazırlandığımız Kapalı Pazar Alanı ve birçok çalışma için istişarelerde bulunduğumuz misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.