AK PARTİ ÇAYIROVA İÇİN ''ÖZEL GELİN'' OLDU

Siyaset 07.11.2021 - 05:27, Güncelleme: 07.11.2021 - 05:40
 

AK PARTİ ÇAYIROVA İÇİN ''ÖZEL GELİN'' OLDU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Çayırova Kadın Kolları Teşkilatının sosyal medya sayfasından "Her Gelin Güzeldir Ama Melike Bizim İçin Özel"  başlığı ile yayınlanan paylaşımda "Anne şefkati ile çeyizine destek sağladığımız Melike kızımızı gelin olurken de yalnız bırakmadık. Melike & Musa çiftimize mutluluklar dileriz." ifadeleri yer aldı.. Paylaşımda, Ak Parti Çayırova Kadın kolları başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ve yöneticilerin Melike'nin çeyizine yaptıkları desteğin fotoğrafı yer aldı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Teşkilatının sosyal medya sayfasından "Her Gelin Güzeldir Ama Melike Bizim İçin Özel"  başlığı ile yayınlanan paylaşımda "Anne şefkati ile çeyizine destek sağladığımız Melike kızımızı gelin olurken de yalnız bırakmadık. Melike & Musa çiftimize mutluluklar dileriz." ifadeleri yer aldı..

Paylaşımda, Ak Parti Çayırova Kadın kolları başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ve yöneticilerin Melike'nin çeyizine yaptıkları desteğin fotoğrafı yer aldı..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI HEP BİR! İKTE' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.