BAKAN BEYE NUSRETTE ET YEME TEPKİSİ

Dünya 06.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 06.11.2021 - 14:25
 

BAKAN BEYE NUSRETTE ET YEME TEPKİSİ

kocaelihabeeri
Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı To Lam, Nusret'in elinden 1450 Sterlin değerinde altın kaplama biftek yediği görüntüleriyle tepki topladı .. 'Salt Bae' lakabıyla bilinen ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin, Londra'da açtığı yeni restoran menüsüyle, müşterileriyle ve fiyatlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Vietnam Komünist Partisi yetkilisinin altın kaplamalı, pahalı bifteği yediği görüntüler ülkesinde büyük tepki topladı. Güney Asya ülkesi Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı To Lam, beraberinde kalabalık bir grupla birlikte Londra Knightsbridge'de Eylül ayında açılan Nusret restoranına geldi. Nusret Gökçe, Vietnamlı bakana kendi elleriyle 1450 Sterlin değerindeki altın kaplama bifteği yedirdi, üstüne 'imzası' haline gelen tuz serpmeyi de yaptı. Nusret'in bakana yaptığı şov sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılır paylaşılmaz hızlıca silindi ancak video hızlı bir şekilde yayıldı. Yüzlerce Vietnamlı, altın kaplama biftek yiyen bakana tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Benim param nereye gitti?", "Maaşı bu yemeğe yetmez, parayı nereden buldu" ve "Milyonlarca insan koronavirüsten kıvranırken, sözün bittiği yer" gibi yorumlar yaptı.  
kocaelihabeeri

Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı To Lam, Nusret'in elinden 1450 Sterlin değerinde altın kaplama biftek yediği görüntüleriyle tepki topladı ..

'Salt Bae' lakabıyla bilinen ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin, Londra'da açtığı yeni restoran menüsüyle, müşterileriyle ve fiyatlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Vietnam Komünist Partisi yetkilisinin altın kaplamalı, pahalı bifteği yediği görüntüler ülkesinde büyük tepki topladı.
Güney Asya ülkesi Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı To Lam, beraberinde kalabalık bir grupla birlikte Londra Knightsbridge'de Eylül ayında açılan Nusret restoranına geldi.

Nusret Gökçe, Vietnamlı bakana kendi elleriyle 1450 Sterlin değerindeki altın kaplama bifteği yedirdi, üstüne 'imzası' haline gelen tuz serpmeyi de yaptı.

Nusret'in bakana yaptığı şov sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılır paylaşılmaz hızlıca silindi ancak video hızlı bir şekilde yayıldı.

Yüzlerce Vietnamlı, altın kaplama biftek yiyen bakana tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Benim param nereye gitti?", "Maaşı bu yemeğe yetmez, parayı nereden buldu" ve "Milyonlarca insan koronavirüsten kıvranırken, sözün bittiği yer" gibi yorumlar yaptı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.