HEYYYYY İNSANLIK NEREDESİN? ÜNLÜ SPORCU KADERİNE TERK EDİL Dİ

Yaşam 20.02.2020 - 06:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HEYYYYY İNSANLIK NEREDESİN? ÜNLÜ SPORCU KADERİNE TERK EDİL Dİ

KH/CENGİZYÜCAK 1950-1960’lı yılların efsane sporcusu ve Boks Ringlerinin demir yumruklu starı Melih Gür, Kartal Yakacık’ta babadan kalma ve sonra Milli Emlağa geçen virane bir evde adeta yaşam savaşı  vererek ölümü bekliyor... 88 yaşındaki Melih Gür'ün bu içler acısı yaşantısını 01 Şubat 2014'de de Kartal Gazetesinde haber yapan Kocaelilerin de yakından tanıdığı gazeteci Fethi Satıcı aradan geçen 6 yılda bir şey değişmediğini görünce facebook sayfasından "HEYYYYY İNSANLIK NEREDESİN?" diye isyan etti İşte Fethi Satıc'nın o isyanı; HEYYYYY İNSANLIK NEREDESİN? 88 YAŞINDA BU İNSAN KADERİNE TERK EDİL Dİ KARTALI YÖNETENLERİ,YÖNETTİKLERİNİ SANANLARI GÖREVE DAVET EDİYORUM. ALLAH RIZASI İÇİN ESKİ ÜNLÜ SPORCU MELİH GÜR'ÜN YAŞADIĞI EVİ VE ORTAMI ÜŞENMEYİN,YAKACIK'A GİDİN VE GÖRÜN. DIŞARIDAN DEĞİL, İÇERİ GİRİN. BAKALIM YÜREĞİNİZ DAYANACAK MI? ÇOK AĞIR YAZACAĞIM VE ELEŞTİRECEĞİM DOSTLARIMI ÜZMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR FRENLİYORDUM.YAKACIK UZAK DEĞİL. HADİ HEMEN HAREKETE GEÇİN VE YOLUN SONUNDA OLAN BU ESKİ SPORCUYU SON GÜNLERİNDE RAHAT ETTİRİN. İşte Fethi Satıcı'nın 1 Şubat 2014'de de Kartal Gazetesinde yaptığı haber; YAKACIK’TA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR BİR ZAMANLARIN ÜNLÜ SPORCUSU MELİH GÜR, KADERİNE TERK EDİLDİ 1950-1960’ lı yılların efsane sporcusu ve Boks Ringlerinin demir yumruklu starı Melih Gür, Yakacık’ta babadan kalma ve sonra Milli Emlağa geçen virane bir evde adeta yaşam savaşı  vererek ÖLÜMÜ  bekliyor. 85 yaşındaki efsane sporcu Melih Gör, kemik erimesi ve ilik iltihabı hastalığı nedeniyle yürümekte zorluk çekiyor ve beli tutmuyor. Eski Milli Güreşçilerinden ve Almanya Şampiyonu Eşref Gür’ün kardeşi olan Melih Gür Yakacık Hamamının karşısındaki  kulübede kaderine ve ölüme terk edilişin acısını yaşadığını belirtiyor. İnsanların şefkatini, ilgisini ve yardımını beklediğini ağlamaklı sözlerle anlatan ünlü sporcu Melih Gür, “ Spor yaptığım yıllarda el üstünde tutuluyordum ve herkesin ilgisini görüyordum. Yaşlanınca ve de hastalanınca kimse kapımı çalmaz ve aramaz oldu. Kulübe gibi viran ve yüz senelik bir evde SEFALET İÇİNDE YAŞIYORUM. Buna yaşamak denirse çok hasta ve halsizim. Kemik erimesi hastalığının yanı sıra ilik iltihabı hastalığın yakalandım. Bana bakacak ve benimle ilgilenecek kimsem yok. Çok sefil bir hayat yaşıyorum ve ölümü bekliyorum. Lütfen ilgililer benimle ilgilensinler. Herkese yalvarıyorum” şeklinde vicdanlara sesleniyor. (Haber-Foto; Fethi Satıcı)

KH/CENGİZYÜCAK 1950-1960’lı yılların efsane sporcusu ve Boks Ringlerinin demir yumruklu starı Melih Gür, Kartal Yakacık’ta babadan kalma ve sonra Milli Emlağa geçen virane bir evde adeta yaşam savaşı  vererek ölümü bekliyor...
88 yaşındaki Melih Gür'ün bu içler acısı yaşantısını 01 Şubat 2014'de de Kartal Gazetesinde haber yapan Kocaelilerin de yakından tanıdığı gazeteci Fethi Satıcı aradan geçen 6 yılda bir şey değişmediğini görünce facebook sayfasından "HEYYYYY İNSANLIK NEREDESİN?" diye isyan etti

İşte Fethi Satıc'nın o isyanı;
HEYYYYY İNSANLIK NEREDESİN? 88 YAŞINDA BU İNSAN KADERİNE TERK EDİL Dİ
KARTALI YÖNETENLERİ,YÖNETTİKLERİNİ SANANLARI GÖREVE DAVET EDİYORUM. ALLAH RIZASI İÇİN ESKİ ÜNLÜ SPORCU MELİH GÜR'ÜN YAŞADIĞI EVİ VE ORTAMI ÜŞENMEYİN,YAKACIK'A GİDİN VE GÖRÜN. DIŞARIDAN DEĞİL, İÇERİ GİRİN. BAKALIM YÜREĞİNİZ DAYANACAK MI? ÇOK AĞIR YAZACAĞIM VE ELEŞTİRECEĞİM DOSTLARIMI ÜZMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR FRENLİYORDUM.YAKACIK UZAK DEĞİL. HADİ HEMEN HAREKETE GEÇİN VE YOLUN SONUNDA OLAN BU ESKİ SPORCUYU SON GÜNLERİNDE RAHAT ETTİRİN.
Görüntünün olası içeriği: ev, ağaç, bitki ve açık hava

İşte Fethi Satıcı'nın 1 Şubat 2014'de de Kartal Gazetesinde yaptığı haber;
YAKACIK’TA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR
BİR ZAMANLARIN ÜNLÜ SPORCUSU MELİH GÜR, KADERİNE TERK EDİLDİ
1950-1960’ lı yılların efsane sporcusu ve Boks Ringlerinin demir yumruklu starı Melih Gür, Yakacık’ta babadan kalma ve sonra Milli Emlağa geçen virane bir evde adeta yaşam savaşı  vererek ÖLÜMÜ  bekliyor. 85 yaşındaki efsane sporcu Melih Gör, kemik erimesi ve ilik iltihabı hastalığı nedeniyle yürümekte zorluk çekiyor ve beli tutmuyor. Eski Milli Güreşçilerinden ve Almanya Şampiyonu Eşref Gür’ün kardeşi olan Melih Gür Yakacık Hamamının karşısındaki  kulübede kaderine ve ölüme terk edilişin acısını yaşadığını belirtiyor. İnsanların şefkatini, ilgisini ve yardımını beklediğini ağlamaklı sözlerle anlatan ünlü sporcu Melih Gür, “ Spor yaptığım yıllarda el üstünde tutuluyordum ve herkesin ilgisini görüyordum. Yaşlanınca ve de hastalanınca kimse kapımı çalmaz ve aramaz oldu. Kulübe gibi viran ve yüz senelik bir evde SEFALET İÇİNDE YAŞIYORUM. Buna yaşamak denirse çok hasta ve halsizim. Kemik erimesi hastalığının yanı sıra ilik iltihabı hastalığın yakalandım. Bana bakacak ve benimle ilgilenecek kimsem yok. Çok sefil bir hayat yaşıyorum ve ölümü bekliyorum. Lütfen ilgililer benimle ilgilensinler. Herkese yalvarıyorum” şeklinde vicdanlara sesleniyor. (Haber-Foto; Fethi Satıcı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.