AK PARTİ GEBZE'DE ''DAĞITIRSA AK PARTİ DAĞITIR'' DEDİRTTİ

Siyaset 27.12.2021 - 05:31, Güncelleme: 27.12.2021 - 05:39
 

AK PARTİ GEBZE'DE ''DAĞITIRSA AK PARTİ DAĞITIR'' DEDİRTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kollarının Gebzeli yeni Başkanı Yasemin Özdemir tarafından bir yıl önce başlatılan sosyal ve ekonomik destek projesiyle evlilik hazırlığı içinde olan kızlardan özellikle ihtiyaç sahibi öksüz ve yetim genç kızlara çeyiz yardımı gerçekleştirilmeye devam ediliyor.. Bu kapsamda Gebze'de yapılan çeyiz yardımlarından birisi geçtiğimiz gün Gebze'de gerçekleşti ve Ak kadın Kocaeli bu haberi "İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir,Çeyiz Desteği projemiz kapsamında Gebze ilçemizde evlilik hazırlığında olan genç kızımız için hazırladığımız çeyizimizi Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte teslim etti.Çiftimize iki cihan saadeti diliyoruz." mesajı ile paylaştı.    
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kollarının Gebzeli yeni Başkanı Yasemin Özdemir tarafından bir yıl önce başlatılan sosyal ve ekonomik destek projesiyle evlilik hazırlığı içinde olan kızlardan özellikle ihtiyaç sahibi öksüz ve yetim genç kızlara çeyiz yardımı gerçekleştirilmeye devam ediliyor..

Bu kapsamda Gebze'de yapılan çeyiz yardımlarından birisi geçtiğimiz gün Gebze'de gerçekleşti ve Ak kadın Kocaeli bu haberi "İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir,Çeyiz Desteği projemiz kapsamında Gebze ilçemizde evlilik hazırlığında olan genç kızımız için hazırladığımız çeyizimizi Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte teslim etti.Çiftimize iki cihan saadeti diliyoruz." mesajı ile paylaştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.