HAYIRSEVERİ BULAN BAŞKAN BIYIK'TAN START

Dünya 12.09.2020 - 01:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAYIRSEVERİ BULAN BAŞKAN BIYIK'TAN START

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayırsevre vatandaşı bulunca Kazım Karabekir Mahallemizin Sokullu Caddesine sağlık ocağı ve kültür merkezi inşası için düğmeye bastı.. Rüstem Metin Yurrtaş isimli hayırsever işadamı ile inşaat protokolünü imzalayan Başkan Bıyık yaptığı açıklamada "Darıcamız için hizmet üretmeye ve sorun çözmeye devam ediyoruz. Daha önceden planlarımıza aldığımız Kazım Karabekir Mahallemizin Sokullu Caddesi tarafına sağlık ocağı ve kültür merkezi yapımına başlıyoruz. İnşa çalışmalarını birlikte yapacağımız Sağlık Ocağı ve Kültür Merkezi projesi için sponsor olan hayırsever Rüstem Metin Yurttaş ile protokol imzaladık.Darıcamıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi..

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayırsevre vatandaşı bulunca Kazım Karabekir Mahallemizin Sokullu Caddesine sağlık ocağı ve kültür merkezi inşası için düğmeye bastı..

Rüstem Metin Yurrtaş isimli hayırsever işadamı ile inşaat protokolünü imzalayan Başkan Bıyık yaptığı açıklamada "Darıcamız için hizmet üretmeye ve sorun çözmeye devam ediyoruz. Daha önceden planlarımıza aldığımız Kazım Karabekir Mahallemizin Sokullu Caddesi tarafına sağlık ocağı ve kültür merkezi yapımına başlıyoruz. İnşa çalışmalarını birlikte yapacağımız Sağlık Ocağı ve Kültür Merkezi projesi için sponsor olan hayırsever Rüstem Metin Yurttaş ile protokol imzaladık.Darıcamıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.