İŞTE BÜYÜKGÖZ'ÜN BAŞARILI SUNUMUNUN ARKASINDAKİ EKİP

İlçeler 18.10.2021 - 19:47, Güncelleme: 18.10.2021 - 19:47
 

İŞTE BÜYÜKGÖZ'ÜN BAŞARILI SUNUMUNUN ARKASINDAKİ EKİP

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının ilk oturumu; Bugün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üç gün sürecek toplantı programının ilk gününde siyaset dünyası ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Büyükgöz başarılı geçen sunumunun ardından, sunumu hazırlayan Gebze Belediyesinin yeni Basın Yayın müdürü Mecit Keskinoğlu ve birim çalışanları ile günün anısına fotoğraf çektirdi.. Mecit Keskinoğlu, Gebze Belediyesi Basın yayın eski müdürü Caner Bebe'nin yer aldığı fotoğraf karesini sosyal medyadan "Gebze'mizde gündem Hizmet ve Yatırım sunumunu gerçekleştirdik." notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının ilk oturumu; Bugün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üç gün sürecek toplantı programının ilk gününde siyaset dünyası ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Büyükgöz başarılı geçen sunumunun ardından, sunumu hazırlayan Gebze Belediyesinin yeni Basın Yayın müdürü Mecit Keskinoğlu ve birim çalışanları ile günün anısına fotoğraf çektirdi..

Mecit Keskinoğlu, Gebze Belediyesi Basın yayın eski müdürü Caner Bebe'nin yer aldığı fotoğraf karesini sosyal medyadan "Gebze'mizde gündem Hizmet ve Yatırım sunumunu gerçekleştirdik." notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.