TENZİLE BAŞKANDAN ÖYLE BİR TEPKİ GELDİ Kİ!

Güncel 21.10.2021 - 06:33, Güncelleme: 21.10.2021 - 06:45
 

TENZİLE BAŞKANDAN ÖYLE BİR TEPKİ GELDİ Kİ!

Kocaelihaberi
Azerbaycan Türk Kadınlar Birliği (ATKB) ve Azerbaycan Türkiye Evi (ATEV) Başkanı Doç. Dr. Tenzile Rustemhanlı,  FETÖ ve PKK konusunda ABD'ye ve piyonlarına fena çaktı.. Doç. Dr. Tenzile Rüstemhanlı twitter sayfasından gösterdiği tepkide "Türkiye ve Türk milletine düşmanlık eden Vatan hainlerine sahib çıkan ülkelerin başında ABD’i geliyor, dost görünüb, terör orgütlerini silahlandıran da onlar, FETÖ’nü besleyen de onlar, dünyanın her yerinde masum insanların göz yaşını ve kanını döken onlar, sizin demokrasiniz bu mu?" ifadelerine yer verdi.
Kocaelihaberi

Azerbaycan Türk Kadınlar Birliği (ATKB) ve Azerbaycan Türkiye Evi (ATEV) Başkanı Doç. Dr. Tenzile Rustemhanlı FETÖ ve PKK konusunda ABD'ye ve piyonlarına fena çaktı..

Doç. Dr. Tenzile Rüstemhanlı twitter sayfasından gösterdiği tepkide "Türkiye ve Türk milletine düşmanlık eden Vatan hainlerine sahib çıkan ülkelerin başında ABD’i geliyor, dost görünüb, terör orgütlerini silahlandıran da onlar, FETÖ’nü besleyen de onlar, dünyanın her yerinde masum insanların göz yaşını ve kanını döken onlar, sizin demokrasiniz bu mu?" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.