Gebze Tepemanayır’da anında müdahale yapıldı

Güncel 10.01.2022 - 09:00, Güncelleme: 10.01.2022 - 09:11
 

Gebze Tepemanayır’da anında müdahale yapıldı

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, Gebze Tepemanayır’da altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolu yeniliyor Kent genelinde bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2022’ye de hızlı girdi. İhtiyaca göre yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmaları ile vatandaşlara kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları sunan ekipler, bu bağlamda doğal nedenler ya da altyapı çalışmalarından ötürü meydana gelen asfalt ve kaldırım bozulmalarını tespit ederek kısa sürede onarıyor. DEFORME OLAN YOL YENİLENİYOR Merkezi yerlerde olduğu kadar kırsal mahallelerde de yoğun bir çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu doğrultuda Gebze ilçesinin kırsal mahallelerinden olan Tepemanayır’da yol bakım, onarım ve asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor. Buna göre Tepemanayır köyünde doğalgaz hattı kazı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollar, Fen İşleri ekiplerince onarılarak asfaltlanacak. Böylelikle Tepemanayır köyünün yolları tekrar konforlu ve güvenli hale getirilecek.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, Gebze Tepemanayır’da altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolu yeniliyor

Kent genelinde bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2022’ye de hızlı girdi. İhtiyaca göre yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmaları ile vatandaşlara kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları sunan ekipler, bu bağlamda doğal nedenler ya da altyapı çalışmalarından ötürü meydana gelen asfalt ve kaldırım bozulmalarını tespit ederek kısa sürede onarıyor.

DEFORME OLAN YOL YENİLENİYOR
Merkezi yerlerde olduğu kadar kırsal mahallelerde de yoğun bir çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu doğrultuda Gebze ilçesinin kırsal mahallelerinden olan Tepemanayır’da yol bakım, onarım ve asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor. Buna göre Tepemanayır köyünde doğalgaz hattı kazı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollar, Fen İşleri ekiplerince onarılarak asfaltlanacak. Böylelikle Tepemanayır köyünün yolları tekrar konforlu ve güvenli hale getirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.