HAMZA ŞAYİR MAHALLELİYİ İSYAN ETTİREN O SORUNU ÇÖZDÜRDÜ

Dünya 26.01.2021 - 02:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR MAHALLELİYİ İSYAN ETTİREN O SORUNU ÇÖZDÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir günlerden beri Kayapınar mahallesinde yaşanan ve mahalleliyi isyan ettiren düşük fazlı elektrik problemini, SEDAŞ yetkilileri ile görüşerek çözdürdü.. Başkan Hamza Şayir, SEDAŞ teknik ekibinin çalışma yaptığı arıza alanınan giderek sonucu öğrendikten sonra yaptığı açıklamada "Kayapınar mahallemizde yaşanan düşük faz problemi girişimlerimiz sonucunda Sedaş yetkililerinin çalışmaları sonunda çözüldü. Sedaş yetkililerine Yükselen Şehir Dilovası adına çok teşekkür ederiz." dedi..

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir günlerden beri Kayapınar mahallesinde yaşanan ve mahalleliyi isyan ettiren düşük fazlı elektrik problemini, SEDAŞ yetkilileri ile görüşerek çözdürdü..

Başkan Hamza Şayir, SEDAŞ teknik ekibinin çalışma yaptığı arıza alanınan giderek sonucu öğrendikten sonra yaptığı açıklamada "Kayapınar mahallemizde yaşanan düşük faz problemi girişimlerimiz sonucunda Sedaş yetkililerinin çalışmaları sonunda çözüldü.
Sedaş yetkililerine Yükselen Şehir Dilovası adına çok teşekkür ederiz.
" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.