NUMAN KURTULMUŞ VE AK PARTİ HEYETİ KOCAELİ VALİLİĞİNDE

Siyaset 27.09.2021 - 13:44, Güncelleme: 27.09.2021 - 13:44
 

NUMAN KURTULMUŞ VE AK PARTİ HEYETİ KOCAELİ VALİLİĞİNDE

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nin 2021-2022 Akademik yılı açılışına katılan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ardından Kocaeli Valiliğin ziyaret etti. Prof. Dr. Kurtulmuş’a ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İstanbul Milletvekili İffet Polat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valilik ziyaretinde Valilik şeref defterini imzaladı. Akabinde Vali Seddar Yavuz’un makamına geçen Kurtulmuş ve beraberindekiler daha sonra ilimiz STK temsilcileri ile SEKA Deniz Düğün Salonu’nda bir araya geldi.  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nin 2021-2022 Akademik yılı açılışına katılan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ardından Kocaeli Valiliğin ziyaret etti.

Prof. Dr. Kurtulmuş’a ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İstanbul Milletvekili İffet Polat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valilik ziyaretinde Valilik şeref defterini imzaladı. Akabinde Vali Seddar Yavuz’un makamına geçen Kurtulmuş ve beraberindekiler daha sonra ilimiz STK temsilcileri ile SEKA Deniz Düğün Salonu’nda bir araya geldi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.