HAMZA ŞAYİR DİĞER BELEDİYE BAŞKANLARINI KISKANDIRDI

Dünya 06.02.2021 - 10:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR DİĞER BELEDİYE BAŞKANLARINI KISKANDIRDI

KOCAELİ HABERİ Pandemi nedeni ile Milli Eğitim Bakanlığının okullarda uzaktan eğitim programına geçmesiyle öğrencilerin bir numaralı ihtiyacı olan "Tablet Bilgisayar"lar konusunda en büyük hamle Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den geldi.. 31 Mart 2019 yılında görev geldiğinde AUİDİ marka lüks makam aracını satarak parasını okul öğrencilerine harcayan ve belediye başkanlık maaşını yine öğrencilere burs olarak dağıtan Başkan Şayir, MEB'in uzaktan eğitim programına da 10 bin adet tablet bilgisayarı öğrencilere ücretsiz olarak dağıtmaya başlayarak katkı sundu.. Tabletlerin ilk partisi dün Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Müdürü Murat Balaya bu haberi "Cuma günü Belediye Başkanımız Hamza Şayir den güzel bir müjde. Tabletler ilçemize ulaşmaya başladı. İnşallah en kısa sürede 15 Şubat Pazartesi günü ortaokul ve lise öğrencilerimiz tabletlerine kavuşmuş olacaklar. Ne mutlu ilçemize.." mesajı ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Pandemi nedeni ile Milli Eğitim Bakanlığının okullarda uzaktan eğitim programına geçmesiyle öğrencilerin bir numaralı ihtiyacı olan "Tablet Bilgisayar"lar konusunda en büyük hamle Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den geldi..

31 Mart 2019 yılında görev geldiğinde AUİDİ marka lüks makam aracını satarak parasını okul öğrencilerine harcayan ve belediye başkanlık maaşını yine öğrencilere burs olarak dağıtan Başkan Şayir, MEB'in uzaktan eğitim programına da 10 bin adet tablet bilgisayarı öğrencilere ücretsiz olarak dağıtmaya başlayarak katkı sundu..

Tabletlerin ilk partisi dün Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Müdürü Murat Balaya bu haberi "Cuma günü Belediye Başkanımız Hamza Şayir den güzel bir müjde. Tabletler ilçemize ulaşmaya başladı. İnşallah en kısa sürede 15 Şubat Pazartesi günü ortaokul ve lise öğrencilerimiz tabletlerine kavuşmuş olacaklar. Ne mutlu ilçemize.." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.