AK PARTİ TAVŞANCIL'DA 13 YILDIR GÖNÜL ALMA PEŞİNDE

Siyaset 24.08.2021 - 07:21, Güncelleme: 24.08.2021 - 07:21
 

AK PARTİ TAVŞANCIL'DA 13 YILDIR GÖNÜL ALMA PEŞİNDE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Tavşancıl daha önceleri Gebze'nin köyü iken, ANAP hükümetinin 21 Aralık 1987 tarihinde çıkardığı kararla komşu köy Dilovası ile birlikte Belde belediye statüsü alarak beldeye dönüşmüştü.. 2008 yılının Temmuz ayına kadar Gebze ilçesine bağlı Belde Belediyesi olarak kimliğini devam ettiren Tavşancıl'ın, Ak Parti Hükümetinin çıkardığı yeni Büyükşehir Belediyeleri yasasına dayandırılarak, Şubat 2008'deki kararnameyle ilçe olmasına karar verilen Dilovası'na mahalle olarak bağlanması kararlaştırıldı. İlçe olma hayalleri kuran Tavşancıl bir kararname ile kuruluş tarihi ile kendilerinden yıllar yıllar sonra kurulan bir köy olan ve daha sonra ilçe statüsü verilen Dilovası'na mahalle olmuşlardı.. İşte o günden beri Tavşancıllılar kırgın ve üzgün.. Ve Ak Parti o tarihten beri hep Tavşancıllıların gönlünü alma peşinde.. Dün yine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe başkanı İlhan Yıldırım  ve Teşkilat mensupları ile birlikte Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş'i muhtarlık makamında ziyaret etti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Tavşancıl daha önceleri Gebze'nin köyü iken, ANAP hükümetinin 21 Aralık 1987 tarihinde çıkardığı kararla komşu köy Dilovası ile birlikte Belde belediye statüsü alarak beldeye dönüşmüştü..

2008 yılının Temmuz ayına kadar Gebze ilçesine bağlı Belde Belediyesi olarak kimliğini devam ettiren Tavşancıl'ın, Ak Parti Hükümetinin çıkardığı yeni Büyükşehir Belediyeleri yasasına dayandırılarak, Şubat 2008'deki kararnameyle ilçe olmasına karar verilen Dilovası'na mahalle olarak bağlanması kararlaştırıldı.

İlçe olma hayalleri kuran Tavşancıl bir kararname ile kuruluş tarihi ile kendilerinden yıllar yıllar sonra kurulan bir köy olan ve daha sonra ilçe statüsü verilen Dilovası'na mahalle olmuşlardı..

İşte o günden beri Tavşancıllılar kırgın ve üzgün..
Ve Ak Parti o tarihten beri hep Tavşancıllıların gönlünü alma peşinde..
Dün yine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe başkanı İlhan Yıldırım  ve Teşkilat mensupları ile birlikte Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş'i muhtarlık makamında ziyaret etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.